x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arată-mi ce pantofi porţi, ca să-ti spun ce personalitate ai!

Arată-mi ce pantofi porţi, ca să-ti spun ce personalitate ai!

21 Ian 2013   •   21:35
Arată-mi ce pantofi porţi, ca să-ti spun ce personalitate ai!

Nu vorbim aici depre lucrui evidente, cum ar fi rockerii care poartă bocanci sau hippie care poartă sandale ci de un studiu care relevă personalitatea celor care poartă un anumit tip de încălţăminte.

Studiul arată că funcţie de încălţăminte poţi deduce informaţii extrem de personale inclusiv insecurităţi, comportament sufocant faţă de partener, etc.

De pildă:

- O persoană anxioasă, sufocanţă preferă pantofi noi, bine întreţinuţi pentru a le calma nervii;



- Oamenii care poartă încălţăminte practică tind să fie realiv agreabile;



- Persoanele calme, adunate tind să poate încălţări care par neconfortabile (perobabil pentru a-şi exprima disperarea agonică cu care îşi ascund constant adevăratele tăiri);



- Agresivii tind să poarte bocanci înalţi pe glezne ceea ce la prima vedere nu pare logic până când realizezi că de fapt aceştia aleg mânaţi de subconştient pentru momentele când vor să lovească furios diverse lucruri.



Dacă aţi citit rândurile de mai sus si vă spuneţi în sinea dumneavoastră că :"Ei bine, pantofii mei nu pot spune nimic adânc despre personalitatea mea, i-am cumpărat pentru că sunt confortabili şi ieftini!", ţineţi cont că un anumit tip de personalitate gândeşte astfel.

×
Subiecte în articol: pantofi personalitate