x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arătoşii anului 2007

Arătoşii anului 2007

28 Dec 2007   •   00:00

Clasamentul celor mai frumoase trupuri din showbiz pe anul 2007 a fost realizat de firma de fitness Premier Training International. In acest top se regăsesc vedete din lumea filmului, a muzicii, sportului şi a televiziunii.

Specialiştii au ales cele mai lucrate trupuri de vedetă din showbiz-ul internaţional

Clasamentul celor mai frumoase trupuri din showbiz pe anul 2007 a fost realizat de firma de fitness Premier Training International. In acest top se regăsesc vedete din lumea filmului, a muzicii, sportului şi a televiziunii. Cei care au realizat topul au luat in calcul doar calităţile fizice ale starurilor, nu şi celebritatea.

SE INTREŢIN! Topul feminin este condus de vedeta de televiziune şi totodată solista trupei "Hear Say", Myleene Klass, urmată indeaproape de frumoasa actriţă Halle Berry, preferata locului doi. Locurile următoare sunt ocupate de artistele Jessica Simpson şi Madonna. O surpriză a topului o reprezintă intrarea pe locul cinci a vedetei de 73 de ani, Sophia Loren, care a reuşit să le devanseze, cu stupoare, pe cele care ţin topurile de frumuseţe de mai bine de căţiva ani: Jennifer Lopez şi Angelina Jolie (situată abia pe locul şapte). In topul feminin se mai regăsesc actriţele Uma Thurman şi Jennifer Aniston. In topul celor mai arătoşi bărbaţi din lume conduce detaşat noul James Bond - Daniel Craig, apreciat pentru aspectul său fizic. Locul doi, in schimb, ii revine jucătorului de rugby, Johnny Wilkinson, urmat de actorul britanic Hugh Grant, Victor Beckham şi Orlando Bloom.

×
Subiecte în articol: magazin