x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Arsenalul nuclear al SUA şi Marii Britanii, atacat de OZN-uri

Arsenalul nuclear al SUA şi Marii Britanii, atacat de OZN-uri

28 Sep 2010   •   00:00

Militari în rezervă ai U.S Air Force pretind că, începând cu anul 1948, extratereştrii s-au ocupat în mod frecvent de dezactivarea focoaselor nucleare ale SUA şi Marii Britanii, conform unei declaraţii de senzaţie, scrie The Daily Mail, citat de Agerpres.



Într-o zi, spun ei, un aparat de zbor neindentificat a aterizat pe teritoriul uneia din bazele forţelor aeriene britanice. Ambele guverne ar ascunde meticulos informaţiile despre cele întâmplate.

Respectivele dezvăluiri sunt făcute de şase ofiţeri (r) şi de un fost recrut. Unul dintre ei, căpitanul Robert Salas a precizat că este vorba de obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri). Pentru prima oară, el a fost martorul unor evenimente suspecte în 16 martie 1967, la baza aeriană Malmstrom din statul american Montana.

"Eram de gardă când un OZN a zburat şi a planat direct deasupra teritoriului bazei. Au fost dezactivate atunci 10 rachete Minuteman. Acelaşi lucru s-a întâmplat în alt loc după o săptămână. Aceste obiecte zburătoare, indiferent de unde ar veni, au un interes puternic faţă de rachetele noastre. Eu, personal, nu cred că obiectele zburătoare ar fi de pe Pământ", a declarat căpitanul.

La rândul său, colonelul Charles Halt susţine că aproximativ cu 30 de ani în urmă a văzut un OZN la baza militară Bentwaters, aparţinând aviaţiei britanice (RAF), de lângă Ipswich. Aceasta este una din puţinele baze britanice care stochează arme nucleare. OZN-ul emitea raze de lumină în direcţia bazei.Apoi, spune el, a auzit prin comunicaţiile militare că extratereştrii au aterizat la depozitul cu focoase nucleare.

"Cred că atât serviciile de informaţii americane, cât şi cele din Marea Britanie au încercat atunci, dar chiar şi astăzi să minimalizeze semnificaţia a ceea ce s-a întâmplat la baza Bentwaters, folosind metode bine verificate de dezinformare" - consideră el.

Una din ultimele intervenţii ale OZN-urilor la un depozit de arme nucleare din SUA datează din 2003. Aceasta, precum şi alte date apar în depoziţiile a circa 120 de militari trecuţi în rezervă sau pensionaţi, culese de cei şase.

Aceştia din urmă intenţionează să aducă la cunoştinţa opiniei publice informaţiile declasificate în sprijinul ipotezei lor şi doresc o confirmare în acest sens din partea autorităţilor.

Cercetătorul Robert Hastings, care a scris despre aceste întâmplări, afirmă că dacă iniţial extratereştrii se ocupau cu "simpla observare", cu timpul au început să acorde o atenţie deosebită unor probleme. El mai spune că, oricât de neverosimilă ar părea această ipoteză, OZN-urile au ţinut sub observare o perioadă îndelungată focoasele nucleare, iar din când în când le-au dezactivat.

×
Subiecte în articol: lumea