x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aşa mamă, aşa fiică

Aşa mamă, aşa fiică

de Adriana Vaduva    |    29 Oct 2010   •   00:00
Aşa mamă, aşa fiică
Sursa foto: /Reuters

Englezii au „Like mother, like doughter" (în traducere li­beră aşa mamă, aşa fiică). Românii au „aş­chia nu sare de­par­te de trunchi" sau „ce se naşte din pisică tot şoa­reci mă­nâncă".

Blythe Danner - Gwyneth Paltrow
Gwyneth a crescut într-o casă în care filmul era la ordinea zilei: tatăl rezigor renumit (Bruce Paltrow), mama actriţă câştigă­toare de Emmy. Aşa că nu mai miră pe ni­meni că Gwyneth este şi ea câştigă­toa­re de Oscar. Cele două au şi jucat odată împreună, în filmul Sylvia.

Melanie Griffith - Dakota Johnson
Urmând tra­di­ţia familiei (bunica este blonda din fil­mele lui Hitchcock „Marnie" şi „Păsările", mama a fost nominalizată la Oscar, tatăl este Don Johnson), Dakota este şi ea actri­ţă. Deşi a pri­mit până acum doar roluri minore, îi calcă pe urme mamei în ceea ce priveşte titlul Miss Golden Globe.

Susan Sa­randon - Eve Amurri
Cele două actriţe au apărut împreună în di­verse ocazii. Pintre acestea se nu­mără „The Ban­ger Sisters" (2002), „Friends". Au fost chiar ma­mă şi fiică în „Zile din viaţa noastră".

Goldie Hawn - Kate Hudson
Fiica (Kate) nu a moştenit talentul mamei (Goldie) de a face comedie. Însă se poate lău­da şi ea cu câteva pres­taţii pentru care salariul a să­rit de 4 milioane de do­lari („Cum să scapi de un tip în 10 zile" - 4,5 mi­lioane, „Mă­mică de oca­zie", „Doi bur­laci şi-o blondă", „Răz­bo­iul mirese­lor" - câte 7 milioane).

×
Subiecte în articol: magazin