x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Associated Press a pregatit deja necrologul lui Britney Spears

Associated Press a pregatit deja necrologul lui Britney Spears

de Nicoleta Craciun    |    18 Ian 2008   •   00:00
Associated Press a pregatit deja necrologul lui Britney Spears

13:19• Mai multe site-uri din Statele Unite susţin că agentia Associated Press a realizat deja necrologul cântăreţei Britney Spears, având în vedere că fostul star al muzicii pop îşi continuă interminabila “descindere în infern” cu ameninţări de sinucidere

Mai multe site-uri din Statele Unite susţin că agentia Associated Press a realizat deja necrologul cântăreţei Britney Spears, având în vedere că fostul star al muzicii pop îşi continuă interminabila “descindere în infern” cu ameninţări de sinucidere.
Este un lucru obişnuit ca marile publicaţii şi agenţii de presă să pregătească din timp necrologurile unor celebrităţi, mai ales în cazul celor în vârstă sau grav bolnave, despre care se presupune că nu mai au mult de trăit. Site-ul de ştiri mondene USmagazine.com spune că Associated Press (AP) nu vrea să rişte şi a pregatit necrologul lui Britney Spears.



“Nu dorim acest lucru dar, dacă Britney Spears moare, avem de-a face cu unul dintre cele mai mari subiecte din ultima vreme”, a declarat Jesse Washington, editor al departamentului de divertisment al AP. “Cred că toată lumea este de acord că Britney se afla într-o perioadă riscantă”, a adaugat Washington. “Bineînţeles, nu dorim nimanui să i se întâmple ceva rău şi sperăm ca nu va trebui să-l folosim în urmatorii 50 de ani... dar, dacă se va întampla ceva, vrem să fim pregătiţi", a adăugat acesta.

Viaţa lui Britney Spears a fost marcată, în 2007, de o interminabilă descindere în infern: cântareaţa, aflată în plin proces de divorţ cu tatăl celor doi copii ai săi, Kevin Federline, s-a ras pe cap în public, fiind, vizibil, in plina depresie nervoasa, a urmat mai multe cure de dezintoxicare, a fost frecvent fotografiată fără lenjerie intima şi a ratat întoarcerea pe scena muzicala internaţională, cu o prestaţie calificată de specialişti drept catastrofică, în deschiderea premiilor MTV Video Music, unde nici play back-ul, nici mişcările de dans nu au fost sincronizate. Cântăreaţa a fost implicată într-o serie de accidente rutiere, care nu au avut, din fericire, urmări foarte grave, dar din cauza carora ar fi putut fi condamnată la închisoare. În plus, mai multe înregistrari cu tentă pornografică ce o au ca protagonistă au fost postate pe internet.

Scandalurile în care este implicată Britney Spears au continuat şi în 2008 fosta “Lolita” a muzicii pop, în vârstă de 26 de ani, a primit o lovitură dură, luni, când un judecator din Los Angeles a refuzat să-i redea cântăreţei dreptul de a-şi vizita copiii pe care îi are cu Kevin Federline, o nouă decizie în procesul de stabilire a tutelei urmând a fi luată la jumatatea lunii februarie. Cântăreaţa a pierdut custodia copiilor săi, Preston, în vârstă de doi ani, şi Jayden, în vârstă de un an, în octombrie 2007, în favoarea fostului soţ, Kevin Federline, la puţin timp după ce a fost pronunţat divorţul, decizie luată de judecator în urma evaluării comportamentului său haotic.

La începutul lunii ianuarie, Britney Spears, în vârstă de 26 de ani, a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, la câteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântareţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor pe care îi are cu fostul soţ, Kevin Federline.
Din cauză că parinţii i-au spus că o vor interna într-un spital de psihiatrie, Spears a ameninţat că se va sinucide: “Nu mă vor trimite la casa de nebuni! Nimeni nu ma poate obliga dacă nu vreau – şi eu nu vreau”, i-a spus Spears unei prietene, în cursul unei convorbiri telefonice. “Ma voi sinucide înainte ca ei să mă închidă din nou. Deci spune-i lui mami şi tati că asta am zis eu. Oh, Dumnezeule, s-a sfârşit pentru mine”, a mai spus cântăreaţa.

×
Subiecte în articol: magazin spears britney britney spears