x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Au început înscrierile pentru X Factor

Au început înscrierile pentru X Factor

de Cristiana Stamatescu    |    06 Apr 2011   •   15:09
Au început înscrierile pentru X Factor


Show-ul care a transformat oameni obişnuiţi în superstar-uri prinde glas la Antena 1. În curând, postul din Băneasa le va aduce telespectatorilor  “X Factor”, un format internaţional care a doborât recorduri de audienţă şi a lansat  artişti de valoare în întreaga lume.

Toţi cei care vor să îşi facă vocea auzită, au carismă, prezenţă scenică şi vârsta de 16 ani împlinită sunt invitaţi să se înscrie pe www.xfactor.a1.ro la audiţiile pentru X Factor. Audiţiile sunt prima etapă a show-ului care a înnebunit o lume întreagă. Urmează o nouă etapă, în care membrii juriului sunt desemnaţi pentru a pregăti semifinaliştii, iar alegerea câştigătorului se va face în urma unei succesiuni de reprezentaţii live, în timpul cărora telespectatorii vor avea posibilitatea să îşi voteze concurenţii preferaţi. Cei care \nregistrează cele mai puţine voturi vor părăsi, pe rând, competiţia, pentru ca decizia finală să îi aparţină tot publicului, el fiind cel care va alege cine are acel factor x necesar unui om talentat să devina un superstar, informează un comunicat al Antenei 1.

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori. Aşadar, în concurs nu sunt numai cei care cântă, ci şi reputaţiile membrilor din juriu.

Succesul show-ului se datorează şi personalităţilor implicate în procesul de jurizare şi îndrumare a participanţilor. Printre membrii juriului din Marea Britanie, locul unde a fost difuzat pentru prima dată X Factor, se numără pe lângă Simon Cowell – creatorul formatului, Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne sau Louis Walsh.

 

 

×
Subiecte în articol: antena 1 x factor