x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aventuri cu 3 Gogomani

Aventuri cu 3 Gogomani

de Mihaela Suciu    |    02 Dec 2005   •   00:00
Aventuri cu 3 Gogomani
VEDETE
In fiecare sambata, Ovidiu, Bogdan si Aniela ne prezinta viata vazuta printr-un triunghi comic, "Gogomanii".

Ovidiu, cum de ai avut inima sa-l lasi pe Dan Negru (n.r. - a fost partenerul acestuia in emisiunea "Ciao, Darwin!")?
Ovidiu: Bai, am plans vreo doua saptamani, dar pana la urma e ca in viata - frumos e sa iubesti mai multe femei, asa, ca sa-ti mentii tonusul. Nu am ramas pentru ca mi-a placut mai mult formatul asta. Eu de mult am visat la chestia asta. Imi prinde bine ca imi recuperez publicul tanar pe care-l aveam pe vremea cand faceam emisiune cu Gaita. Cei care se uitau la "Ciao, Darwin!" erau cei de varsta a doua si a treia.

PR-istii Antenei spun ca "Gogomanii" reprezinta primul sketch-comedy show…
O: In Romania a mai incercat sa faca Boncea, dar n-a aparut…

Daca n-a fost Loredana, degeaba!
O: (rade) Da! Formatul il stiam - e din America. Prin "Saturday Night Life" au trecut de-a lungul timpului foarte multi actori buni. Pentru sketch-comedy show trebuie sa ai un grad urias de nebunie si sa faci tot felul de bancuri. Florin Calinescu i-a spus lui Bogdan: "Ba, Talasmane, e misto ce faceti voi, da’ ce dracu’ rost are sa spui bancuri la televizor?". Pentru ca la noi bancul circula mai des, e o forma de socializare, de apropiere.

Bogdan, spune-mi tu, pe romaneste, ce inseamna sketch-comedy show?
B: Sa spui bancuri. Sa stii ca foarte multi, inclusiv eu, in viata de zi cu zi nu stim sa spunem bancuri. Eu uit poanta, uit ce am de spus, rad inainte, singur.

De unde va inspirati pentru poantele din show?
O: De treaba asta se ocupa un scriitor pe care-l cheama Robert Coravu, scenaristul nostru, care scria si la "Ciao, Darwin!" si care e directorul general adjunct al Bibliotecii Centrale Universitare, un mare intelectual care stie sa scrie si sub centura, si deasupra ei.

Deci voi nu contribuiti la scenariu!
O: Ba da. Ideile sunt inspirate din situatii reale de viata, cateodata exagerate prin natura umorului. Ne dorim ca oamenii sa se uite la noi si sa le placa. Asta e scopul tuturor emisiunilor de divertisment.

B: Deja avem publicul nostru, si asta se vede pe audiente. Pe publicul comercial - 18-49 de ani, am batut cateodata "Surprizele", ceea ce multi nu au facut. Initial aveam doar 24 de minute la Antena. Acum o avem de 35. "Gogomanii" e un format de afara, cu trei tipi - doi baieti si o fata - care stau impreuna si fac tot felul de nebunii.

Cum ati ajuns voi trei impreuna?
O: Directorul de program, Bogdan Nicolescu, care a fost doua sezoane la "Ciao, Darwin!", ma stia, ma placea si mi-a zis ca ar vrea sa faca ceva fictiune cu mine. Mi-a adus formatul, mi-a placut si mi-a zis sa-mi aleg parteneri. Mai intai trebuia sa-l gasesc pe cel gras. Eu stiam destui grasi, dar am zis ca vreau probe.

Bogdan?
B: Am primit un telefon de la Ovidiu, care mi-a zis despre ce e vorba, iar eu i-am spus direct: "Bai, sigur se fac probe pe bune?".

O: El a crezut ca e ca in Romania.

B: Mi-a zis ca sunt pe bune. I-am zis ca m-ar mahni foarte tare sa fie unul ales deja si sa se dea probe de sanchi, ca sa vada aia din Antena… dar au fost pe bune!

O: Ca a luat el proba, ca, daca lua altcineva, zicea ca e aranjat.

B: Stiu ca nu am avut nici o pila, ca m-au recomandat vocea si talentul (rasete).

O: Nu stii faza dintr-un film romanesc? "Cine va recomanda? Vocea si talentul"! Si Jean Constantin spunea: "Cam putin"! (rasete)

Si cu Aniela au fost pe bune?
O: Ea e o dovada ca au fost pe bune. E o foarte buna actrita si ne-a placut ca e si supersexy. La inceput, Aniela m-a enervat, pentru ca vorbea incontinuu. Dupa aceea mi-am dat seama ca era foarte serioasa - niciodata nu a intarziat la repetitii. E dedicata meseriei, adica nu are fite ca isi arata piciorul sau ca e decolteul prea mare. E actrita, trebuie sa se expuna. Trebuie sa-si arunce trupul si simtirea. Rar se gasesc actrite care sa fie si frumoase, si bune pe comedie.

Cum ai intrat in serial?
Aniela: Bogdan Nicolescu, unul dintre producatorii serialului, a fost la Cassandra, la spectacolul meu de licenta, invitat de una dintre colegele mele de clasa. Habar n-aveam cine este. La un an dupa, m-a sunat sa intru in probe. Uite asa. M-a tinut minte, m-a vrut si am intrat.

Ai intrat din prima pe imaginea asta de sketch. Nu ti-e teama ca vei fi catalogata?
A: Mie mi-a convenit propunerea si nu ma deranjeaza catalogarea, pentru ca e greu sa fii actrita de comedie. In comedie nu trebuie sa depasesti niste limite daca vrei sa ai publicul de calitate de partea ta. Trebuie sa ai in tine simtul umorului. Eu ador barbatii cu simtul umorului. Si eu sunt plina de umor si e bine, pentru ca trec mai usor peste greutati.

Unde mai joci?
A: La Nottara si la teatrul din Focsani si prezint stirile la Radio Deea in fiecare dimineata.

Die Dreisten Drei este numele original al sketch-ului vostru?
O: "Cei trei nesimtiti". Mie mi-a placut foarte mult in varianta asta, dar n-au vrut producatorii. "Gogomanii" se poate transforma in brand.

B: Vreau sa spun ca avem un site www.gogomanii.ro si pe forum intra pusti care discuta cu noi. Cel mai misto mesaj a fost: "Ba, sa-mi bag p…, sunteti tari!". Mare greseala am facut cand l-am bagat pe Vijelie intr-un episod.

O: Toti pe site ne-au taxat pentru chestia asta. Noi n-avem nici o legatura cu manelele.

Nici nu banuiam ca aveti legatura cu manelele, ci cu filozofia, de pilda…
O: Asa e. Povestim despre nimic, iar lumea se regaseste in el. Ii zic lui Dan Petca, regizorul nostru: "De ce trebuie sa ma pui sa stau in rahat"?. Argumentul lui suprem e intotdeauna: "Pai, e comedie"! Asta e! E comedie!

Cand l-am parasit pe Negru am plans doua saptamani, dar e ca in viata: frumos e sa iubesti mai multe femei, ca sa te mentii - Ovidiu Cuncea

Ador barbatii cu simtul umorului. Si eu sunt plina de umor si e bine, pentru ca trec mai usor peste greutati - Aniela Petreanu

Pe forum intra pusti care discuta cu noi. Cel mai misto mesaj a fost: «Ba, sa-mi bag p…, sunteti tari!» - Bogdan Talasman
×
Subiecte în articol: bogdan