x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aylin Cadâr cântă jazz

Aylin Cadâr cântă jazz

de Adriana Vaduva    |    29 Oct 2010   •   00:00
Aylin Cadâr cântă jazz

Actriţa Aylin Cadâr (Aysha din Iubire şI onoare) şi-a mai îm­pli­nit un vis: a debutat într-un concert de jazz. Aylin şi-a în­ceput cariera în acest gen de muzică într-o locaţie selectă: Palatul Ghika,



în prezenţa a numeroşi prieteni. „Am avut mari emoţii mai ales pentru că au fost în mare parte prieteni. Şi, deşi sună ideal, nu este, pentru că în general când ştii că-ţi vin prieteni în sală, la spectacol ai mai multe emoţii decât ai avea în faţa unor necunoscuţi", spune Aylin.

La primul său concert de jazz, frumoasa actriţă a fost însoţită şI de colegii de pe platourile de filmare din Buftea. „Dana Ro­goz, Laura Cosoi, Eniko Szanto m-au susţinut cu prezenţa lor şi mi-au făcut un superlobby prin Buftea. La concert au mai fost părinţii, dar şi colegele mele din trupa Pops, Tina şi Minola, cu care, la final, am şi cântat", povesteşte actriţa. Aylin va concerta la Palat şi duminică, 31 octombrie, alături de colegii săi de trupă, Toma Dimitriu, pian, Michael Acker, contrabas, şi Eugen Nichiteanu, tobe: „Avem un repertoriu divers de jazz-uri standard, romanţe româneşti. Avem şi piese în franceză, în turcă şi în portugheză".

×
Subiecte în articol: magazin