x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Baby Boom

Baby Boom

de Raluca Grintescu    |    29 Dec 2006   •   00:00
Baby Boom

Tom Cruise si Katie Holmes sunt fericitii parinti ai unei fetite, Suri, care in persana inseamna "trandafir roz". Insa ei prefera sa o alinte "TomKitty". Tom a adoptat insa si doi copii, Connor si Isabella, pe vremea cand era casatorit cu Nicole Kidman.

Celebritatile au ales linistea domestica de dincolo de ecrane… Tom Cruise si Katie Holmes sunt fericitii parinti ai unei fetite, Suri, care in persana inseamna "trandafir roz". Insa ei prefera sa o alinte "TomKitty". Tom a adoptat insa si doi copii, Connor si Isabella, pe vremea cand era casatorit cu Nicole Kidman. Desi Tom Cruise a criticat-o pe Brooke Shields pentru ca a folosit antidepresive dupa nastere, altii insa au aplaudat-o pentru curaj. Brooke si Chris Henchy sunt mandrii parinti ai unei fetite, Grier Hammond, care s-a nascut in aceeasi zi cu copilul lui Cruise. Cuplul mai are o fetita de 2 ani, Rowan. Miliardarul Donald Trump in varsta de 59 de ani, este pentru a cincea oara tatic. Insa pentru sotia sa, Melania, este o premiera.

LA MODA. Gwyneth Paltrow si Chris Martin (Coldplay) s-au bucurat de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cei doi, care mai au o fetita, Apple, si-au botezat baietelul, nascut pri cezariana, Moses. Dupa ce a adoptat doi copii, Maddox si Zahara, Angelina Jolie a ramas gravida cu sotul ei, Brad Pitt. Actrita a preferat sa nasca in Africa, o fetita pe care au numit-o Shiloh Nouvel. Castigatoarea unui Oscar, Rachel Weisz (35 de ani) a dat nastere primului ei copil. Taticul este regizorul Darren Aronofsky.

Cine mai figureaza pe lista fericitilor parinti? Don Johnson si Kelly Johnson (un baiat), Shaquille O’Neal si Shaunie Nelson (al saselea copil, o fetita pe nume Mearah Sanaa), Adam Sandler si Jackie Tittone (o fetita), Mira Sorvino si Chris Backus (un baietel, Johnny, al doilea), Anna Nicole Smith (o fetita, Hannah), Heidi Klum si Sean (cel de-al doilea baiat). Cine urmeaza sa nasca? Tori Spelling, Amanda Peet, Marcia Cross (Desperate Wives), Diana Krall. P Diddy si Kim Porter asteapta gemeni.

×