x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Băiatul adrenalină

Băiatul adrenalină

25 Mai 2007   •   00:00

Fanii serialului "Jericho" sunt dezamăgiţi: in Statele Unite, CBS a decis să intrerupă filmarea unor noi episoade.

La 16 mai, un comunicat oficial al CBS anunţa "moartea" serialului Jericho. Ratingurile slabe au făcut CBS să renunţe la următorul sezon. Popularitatea serialului in Romănia ne-a determinat insă să dăm unul dintre ultimele interviuri ale lui Skeet Ulrich.

Fanii serialului "Jericho" sunt dezamăgiţi: in Statele Unite, CBS a decis să intrerupă filmarea unor noi episoade.

La 16 mai, un comunicat oficial al CBS anunţa "moartea" serialului Jericho. Ratingurile slabe au făcut CBS să renunţe la următorul sezon. Popularitatea serialului in Romănia ne-a determinat insă să dăm unul dintre ultimele interviuri ale lui Skeet Ulrich.

  • Ce zici de subiectul filmului?

In mod cert, mă face să fiu mai ingrijorat. Nu te poţi abţine, dar citeşti multe despre asta, iar oamenii mi-au dat cărţi despre dezarmare şi diferite lucruri privind războiul nuclear şi este fascinant să le citeşti. Trebuie să spun. Intr-un fel am crescut cu teama că cineva va trece acea graniţă intr-un anumit moment al vieţii mele, iar asta de cănd eram mic, nu sunt sigur de ce...

  • Din totdeauna ai dat lovitura in răndul adolescenţilor in ceea ce priveşte audienţa, fiind cunoscut, pentru că dai palpitaţii.

Asta a fost de mult…

  • Crezi că "Jericho" a modificat situaţia, crescănd audienţa?

Da, acum, cei de şaptezeci de ani sunt indrăgostiţi de mine, incepănd cu mama mea. Da. Aşa cred. Inainte de toate, televiziunea aduce o audienţă mai mare, aşa că, in mod cert, acum sunt mai mulţi cei care mă cunosc. Cel puţin aşa se pare. Pot merge oriunde şi se poate intămpla ca dintr-un grup să existe căţiva oameni care să mă recunoască, aşa că, in mod clar, expunerea este mult mai mare in producţiile de televiziune.

  • Ce fel de reacţii ai din partea oamenilor şi a fanilor care te recunosc şi te opresc pe stradă?

Dacă mă opresc, aceştia sunt de obicei mari fani ai serialului, şi intotdeauna vor să afle mai multe despre personajul Lennie şi despre cel interpretat de mine şi mai vor să ştie poveşti din spate şi pe unde suntem, ce se va intămpla intre Lennie şi Carol. Chiar zilele trecute mi s-a intămplat să fiu in maşină şi, ascultănd o discuţie despre sport la radio, să observ că, deodată, printre scoruri şi faze au inceput să vorbească despre "Jericho" ca despre cel mai bun lucru de văzut, fiind de părere că Lennie are cel mai tare caracter pe care l-au văzut de multă vreme incoace. Asta s-a intămplat vreme de trei, patru minute şi cred că acesta poate fi un omagiu adus oamenilor care au contribuit la realizarea acestui serial şi l-au creat pe Lennie in acest fel. Este vorba despre o distribuţie uluitoare şi despre o echipă fenomenală. Sunt de acord cu ei: este un personaj incredibil.

  • Atunci cănd familia sau părinţii tăi urmăresc serialul, regăsesc o parte din personalitatea ta in personajul pe care il interpretezi?

Nu, absolut deloc! Sunt pur şi simplu şocaţi cănd văd căt este de intens. Eu sunt destul de moale, aşa că ei văd mai repede un pic din unchiul meu in mine, dar asta doar ca asemănare fizică, nu ca şi comportament sau altceva.

Fanii americani ai serialului sunt dezamăgiţi. "Jericho" nu a putut face faţă concurenţei cu "American Idol" şi a fost oficial anulat. Aşa că s-au decis să protesteze. Pe site-ul oficial al fanilor, un anunţ ii indeamnă pe aceştia să trimită la CBS căte un pachet de nuci (in engleză "nuts"). Altfel spus, ei işi doresc ca producătorii să dea dovadă de ceva "cojones" şi să continue serialul. Se pare că treaba a funcţionat şi in trecut, cănd CBS decisese să oprească serialul "Roswell".

×
Subiecte în articol: serial