x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barză îndrăgostită de Germania

Barză îndrăgostită de Germania

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    10 Ian 2008   •   00:00
Barză îndrăgostită de Germania
Sursa foto: Theo Heimann/

Locuitorii oraşului Nebelin din estul Germaniei sunt foarte mândri de noul lor concitadin. Este vorba despre un pui de barză care a preferat ţinuturile îngheţate ale oraşului decât să migreze într-o ţară mai caldă.

Locuitorii oraşului Nebelin din estul Germaniei sunt foarte mândri de noul lor concitadin. Este vorba despre un pui de barză care a preferat ţinuturile îngheţate ale oraşului decât să migreze într-o ţară mai caldă. Pentru a nu îngheţa de frig, el şi-a făcut adăpost în garajul unei familii de acolo.

 

Campanie - Jamie Oliver asfixiază cocoşi

Imagini şocante în care celebrul bucătar britanic Jamie Oliver electrocutează o găină şi sufocă un cocoş vor fi difuzate în cursul acestei săptămâni în cadrul emisiunii pe care acesta o prezintă. Secvenţele sunt parte a unei campanii pe care Oliver a lansat-o pentru a atrage atenţia asupra cruzimii cu care sunt tra-tate animalele în crescătoriile industriale. Ele vor fi difuzate în emisiunea Fowl Dinners, pe care Oliver o prezintă la postul de televiziune Channel 4. Organizaţiile de apărare a drepturilor animalelor au precizat că, în pofida faptului că scopurile lui Jamie Oliver sunt unele nobile, decizia lui de a omorî animale la televiziune nu reprezintă tocmai calea cea bună.

 

Tenacitate - Traficantă de droguri la 81 de ani

O bătrână de 81 de ani din Australia a fost arestată pentru trafic cu droguri, fiind acuzată de cultivare şi furnizare de canabis, relatează site-ul News. Afacerile ilegale ale femeii au fost descoperite în urma unei operaţiuni lansate de poliţia din zona New South Wales, în cadrul căreia se investighează sursele drogurilor care circulă în acea parte a ţării. Femeia şi alte şapte persoane arestate până în prezent vor compărea în faţa unui tribunal la 5 februarie 2008.

 

Tata Ştrumf - Bărbat cu faţa albastră

Un american poreclit “Tata Ştrumf”, după personajele din binecunoscutele desene animate, a dezvăluit cum şi-a transformat din greşeală culoarea pielii într-una albastră. Paul Karason (57 de ani) din California a apărut la emisiunea Today Show, găzduită de NBC, şi a povestit că a suferit de dermatită pe bază de stres după moartea tatălui său. El s-a decis să se trateze singur cu o soluţie de argint coloidal făcută acasă – un tratament vechi folosit pe scară largă înainte de descoperirea penicilinei. Tratamentul – relatează Ananova – nu i-a vindecat boala, însă i-a transformat culoarea pielii în albastru.

 

Polonia - Beat la volan, a oprit lângă poliţist

Un şofer beat a fost arestat în Polonia după ce a tras pe dreapta pentru a întreba un poliţist cât e ceasul, relatează Ananova. Ralf Bergmann (23 de ani) a apăsat acceleraţia după ce poliţistul i-a cerut să dea un test cu fiola, însă a nimerit direct în curtea unei secţii de poliţie. Bergmann, cetăţean german, n-a mai avut cum să iasă, întrucât poarta secţiei respective se închide automat. În urma testului de alcoolemie s-a constatat că bărbatul, aflat în vacanţă, depăşise de două ori limita legală de alcool în sânge.

 

×
Subiecte în articol: magazin