x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Barza şi bănăţeanul

Barza şi bănăţeanul

de Roxana Ioana Ancuta    |    30 Oct 2009   •   00:00
Barza şi bănăţeanul
Vine barza, bine-ţi pare?

Ca să continui poezia ar trebui să-ţi spun "stai ca să se facă mare". Mai e până să ajungă, e doar pe drum. Gândeşte-te că eu fac cu maşina 11 ore între Bucureşti şi Timişoara, aşa că pentru o barză, astea 9 luni sunt un record.


Ai crezut vreodată în barză?

Nu mai ţin minte, dar în ultima vreme am auzit o mulţime de bancuri cu barza. Sunt expert în bancuri cu blonde şi, mai nou, cu berze, dar culmea... aproape toate sunt porcoase. Oricum, pentru următorii 20 de ani, îmi sunt de ajuns bancurile astea cu blonde şi berze.


Ce fel de tată crezi că vei fi?

Habar n-am, am prieteni care s-au dilit, vorbesc doar de copil, îţi arată mereu poza lui de pe telefon şi-ţi povestesc două ore cum şi-a mişcat mânuţa, dar am şi prieteni care şi-au păstrat normalitatea. Mor de curiozitate în ce zonă m-oi duce eu.


Cum ai reacţionat în momentul în care ţi-a fost dată această veste?

În pofida faptului că ţip la serviciu, atât de tare încât se aude în toată ţara, acasă, în afara jobului, sunt un bănăţean molcom şi tăcut. E adevărat, urlu îndeajuns la muncă, aşa că n-o mai fac şi pe acasă. Prin urmare, reacţia a fost una cât se poate de normală.


Te sperie în vreun fel evenimentul?

Nu speriat e cuvântul potrivit, era un eveniment care trebuia să se întâmple, toate au vremea lor. De fapt, habar n-am care e cuvântul care descrie starea, nu cred să existe vreunul. Dar sigur nu sperietură.


Eşti pregătit pentru asta?

Nu fac antrenamente zilnic pentru aşa ceva şi nici nu citesc zeci de cărţi despre bebeluşi. Mai trag însă uneori cu ochiul la preţul jucăriilor...

Care o să fie primul sfat pe care i-l vei da?

Să fugă de televiziune, de showbiz...Dar o să am eu grijă de asta...


Ce visa Dan Negru sa devină, copil fiind?

Îmi schimbam visele de la an la an... dar ţin minte că-mi plăceau tirurile, maşinile mari. Şi acum opresc prin parcări şi mă uit cu jind la ele...

 

S-a scris prin presă că ai probleme acasă (nu-i musai să fie şi adevărat, dar un sâmbure, ceva...). Şi anume: soţia ta ar vrea să faceţi nişte schimbări prin casă, odată cu venirea pe lume a bebeluşului. Schimbările se referă la faptul că ar trebui să muţi câinele din casă, afară!?

Ha, ha... Nu chiar, am un mioritic uriaş care mi-e cel mai bun prieten, dar care n-a stat niciodată în casă, are de mic locul lui în curte. În ultima vreme, a devenit foarte agresiv cu musafirii, aşa că am fost nevoit să-i construiesc o fortăreaţă pe care i-aş fi construit-o oricum. Adică, ori musafirii, ori el, şi aşa am găsit soluţia de mijloc.

 

Care este cea mai mare realizare a ta?

Îmi plac vorbele lui Victor Hugo care spunea: "cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni", aşadar sper ca cele mai mari realizări de-abia de acum să vină... 


Eşti vesel mai tot timpul. Nu oboseşti să râzi atât de mult?

Dacă ai o problemă, de ce să o împărtăşeşti cu ceilalţi? La noi toţi sunt încruntaţi şi nervoşi, toţi îţi împărtăşesc nervii lor... 


Care este cea mai bună glumă a vieţii tale?

Că m-am mutat în Bucureşti, un oraş pe care 99.9% din ardeleni şi bănăţeni nu-l înţeleg deloc. O iau şi eu deocamdată ca pe o glumă, dar uite că au trecut 10 ani de când stau aici şi gluma se îngroaşă.

×
Subiecte în articol: vedete