x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Baschet - Tony Parker se casatoreste

Baschet - Tony Parker se casatoreste

de Pompiliu Kostas Radulescu    |    Ovidiu Ciutescu    |    06 Iul 2007   •   00:00
Baschet  -  Tony Parker se casatoreste

Sambata, Tony Parker, vedeta lui San Antonio Spurs se casatoreste. Aleasa inimii este Eva Longorica, vedeta serialului „Neveste disperate". Nunta celor doua staruri se va produce pe 7 iulie, la Paris.


Sambata, Tony Parker, vedeta lui San Antonio Spurs se casatoreste. Aleasa inimii este Eva Longorica, vedeta serialului „Neveste disperate". Nunta celor doua staruri se va produce pe 7 iulie, la Paris. Cu cateva luni inainte de casatorie, Eva a facut dezvaluiri pe site-ul Contactmusic despre viata alaturi de Tom: „Nu sunt impotriva faptului de a fi legată in pat, imi place un bărbat care preia controlul. Este ceva foarte incitant in a te lăsa in măinile partenerului".

„FRANCEZUL". Primul european devenit VIP in NBA, Tony Parker a petrecut cu viitoarea sa sotie cateva zile intr-un cadru feeric, pe un yaht, pe Coasta de Azur. Eva a parut cea mai emotionata de eveniment, asta chiar daca nu se afla la prima experienta de acest gen, mai fiind casatorita in trecut cu vedeta soap opera Tyler Christopher. Nunta, au ales sa o faca in Franta deoarece ambii sunt indragostiti de aceasta tara. Ei detin o casa in Europa, in Chăteau de Chantilly, dar planuiesc sa isi cumpere o resedinta intr-un cartier select din nordul Parisului. Mariajul dintre Tony si Eva se va produce pe 07.07.2007 datorita supersitiilor de care le leaga jucatorul din NBA. Datorita acestei date, in lumea sportului, cuplul Tom - Eva a fost denumit "T E 7-7-7".

AGITATIE. Vineri, inca de la ora 11.00, fanii starului NBA asteaptau in fata hotelului Park Hyatt-Hotel din Paris venirea idolului , alaturi de viitoarea lui sotie, Eva Longoria. Cele doua vedete au ajuns la hotel aproape de ora 15.00, moment in care o mare masa de fani asiatici i-au asaltat pentru fotografii si autografe. Pregatirile pentru nunta sunt inca in plina desfasurare, ea fiind programata in gradina "Castelului Apelor", Vaux-le-Vicomte, la 55 de km sud-est de Paris, si in sala baroca unde urmeaza a avea loc petrecerea la care au fost invitati 250 de prieteni si rude. De toate pregatirile s-a ocupat exclusiv Eva Longoria. Astazi (inca) burlacii Tony Parker - Eva Longoria, si-au petrecut ziua tot impreuna, vizitand Disneyland-ul parizian. Vom vedea de sambata varianta life din "Neveste disperate"?

×
Subiecte în articol: magazin tony parker