x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bat clopote de nuntă pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie?

Bat clopote de nuntă pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie?

30 Noi 2010   •   12:31
Bat clopote de nuntă pentru Brad Pitt şi Angelina Jolie?
Sursa foto: LASZLO BALOGH/REUTERS

Brad Pitt şi Angelina Jolie ar putea să se căsătorească, pentru a-i face pe plac fiului lor, Maddox. Publicaţia britanică Now a dezvăluit că Maddox, în vârstă de 9 ani, i-a uimit pe cei doi când i-a rugat să facă acest pas.

Se pare că Jolie şi Pitt, care cresc acum 6 copii împreună,  iau în considerare o ceremonie nupţială anul viitor, după ce Maddox le-a dezvăluit dorinţa sa în această lună. Acest lucru s-a întâmplat când Maddox, Brad şi fiul cel mai mic al cuplului, Pax, au fost plecaţi într-o excursie la New York. "Înainte să plece băieţii, Maddox a găsit-o pe Angie plângând în dormitorul părinţilor lui" a declarat o sursă din apropierea cuplului, citată de publicaţia showbizspy.com. "Madd a îmbrăţişat-o şi, după ce au ajund la New York, i-a spus lui Brad că mama lui este foarte tristă când el nu e acolo şi, dacă s-ar căsători, ea ar şti că el se întoarce" a mai spsu sursa, adăugând că Brad a fost şocat, deoarece întotdeauna a promis că se va căsători cu Angelina atunci când copiii vor avea nevoie de această siguranţă. Acum, Jolie şi Pitt se gândesc să aibă o ceremonie restrânsă, într-un cadru intim, pe plajă. "Copiii sunt foarte încântaţi şi ajută la plănuirea nunţii".

Angelina Jolie, care în trecut a mai fost căsătorită cu Billy Bob Thornton şi Jonny Lee Miller, a dezvăluit de curând că orice planuri viitoare de căsătorie ţin de dorinţa copiilor ei. "Cred că mi-ar fi greu să le spun "nu" copiilor", a spus actriţa în urmă cu câteva luni.

×
Subiecte în articol: casatorie angelina jolie brad pitt