x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Batman va fi ucis miercuri!

Batman va fi ucis miercuri!

25 Noi 2008   •   00:00

Batman, celebrul personaj de benzi desenate, urmează să fie ucis miercuri, la 70 de ani de la prima sa apariţie, în publicaţia DC Comics, potrivit declaraţiei lui Grant Morrison, scenaristul aventurilor acestuia, care au avut succes şi pe marile ecrane, informează telegraph.co.uk.



"Veţi asista la sfârşitul lui Bruce Wayne în calitate de Batman", a declarat Morisson. Eroul Batman, un alter ego al bogatului industriaş Bruce Wayne, trăieşte şi salvează vieţi în oraşul american Gotham.

Au circulat multe zvonuri legate de evoluţia lui Batman, despre care s-a afirmat că va avea parte de un sfârşit terifiant, după ce partenerul său, Robin, va trece de partea întunericului, îl va trăda şi îl va distruge.

Alte speculaţii sugerează că Wayne, fie se va retrage din această misiune, fie va fi ucis de un bandit misterios denumit Black Glove.

În orice caz, cititorii vor afla adevărata variantă odată cu publicarea celui mai recent număr din DC Comics, pe 26 noiembrie.

"Ce i se va întâmpla lui Batman va fi ceva mai rău decât moartea, ceva la care nimeni nu se aşteaptă", a declarat Morrison pentru Comic Book Resources.

Morrison, un scenarist scoţian, a creat mai multe benzi desenate, inclusiv poveşti pentru serial "X-Men", editată de Marvel, şi "Superman", editată de DC Comics. Morrison a început să scrie episoadele "Batman" pentru DC Comics începând cu 2006.

Nu va fi pentru prima oară când un super-erou îşi va găsi sfârşitul în cărţile de benzi desenate. În 2007, Captain America a fost ucis după ce a fost împuşcat de un lunetist în New York. Moartea lui Superman în 1992, provocată de Doomsday, a condus la vânzări record ale acestor benzi desenate. Superman a fost, ulterior, reînviat.

Batman a fost creat de artistul Bob Kane şi de scriitorul Bill Finger pentru DC Comics. Prima apariţie a acestui personaj de legendă a avut loc în ediţia din mai 1939 a Detective Comics.
Mediafax

×
Subiecte în articol: lumea batman