x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bebeluşii dansatori s-au întors! 31 de MILIOANE de vizualizări în numai 5 zile (VIDEO)

Bebeluşii dansatori s-au întors! 31 de MILIOANE de vizualizări în numai 5 zile (VIDEO)

25 Apr 2013   •   11:51
Bebeluşii dansatori s-au întors! 31 de MILIOANE de vizualizări în numai 5 zile (VIDEO)

Bebeluşii care reprezintă mascotele unei celebre mărci de apă minerală revin în forţă. Noua reclamă, "Baby & Me", cu ţânci care dansează pe ritmuri de break-dance, face senzaţie pe Internet, adunând pe YouTube peste 31 de milioane de vizualizări în doar 5 zile!

Unul dintre obiectivele companiei vizează omogenizarea imaginii acestei mărci de apă minerală pe ansablul pieţelor sale de desfacere (139 de ţări) şi instalarea conceptului în Asia, în special in China. Marca a dezvoltat, de asemenea, o aplicaţie digitală (Android, iOS, Facebook...) cu societatea suedeza B-Reel, care permite "transformarea" utilizatorilor în bebeluşi, cu ajutorul unui program de recunoaştere facială, care se sprijină pe 72 de puncte ale feţei.

În total, reclamele acestei mărci – de la spotul bebeluşilor înotători din 1998 şi filmul "Waterboy" din 2005, la videoclipul unde adulţii cântă cu voci de copii "We will rock you" - au fost vizionate de peste 250 de milioane de ori.

Reclama cu aproape 100 de bebeluşi care dansează pe ritmuri de hip hop şi cu role în picioare, realizată în 2009, deţine recordul oficial de cel mai vizionat spot publicitar, care a adunat până acum peste 65 milioane de vizualizări.

×