x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Beyonce este însărcinată

Beyonce este însărcinată

29 Aug 2011   •   05:55
Beyonce este însărcinată

Vedeta R&B Beyonce si sotul ei, rapperul Jay-Z, vor deveni parinti in primavara anului viitor, cantareata aratandu-si in premiera burtica de femeie insarcinata la gala MTV Video Music Awards, care a avut loc aseara, la Los Angeles.

Cantareata a aparut in fata fotografilor carora le-a spus ca are o surpriza pentru ei, dupa care si-a prins intre maini abdomenul proeminent, evidentiindu-l de sub rochia larga pe care o purta.

Ulterior, cantareata a aparut pe scena pentru a interpreta piesa "Love On Top", spunand publicului sa se ridice in picioare. "Vreau sa simtiti dragostea care creste in mine", a mai spus ea, informeaza Reuters, citata de Mediafax.

La sfarsitul cantecului, ea si-a dat jos jacheta pe care o purta si si-a mangaiat abdomenul. In public, sotul sau, rapperul Jay-Z era felicitat de prietenul si colaboratorul sau Kanye West, in timp ce-i facea cu mana lui Beyonce.

Beyonce si Jay-Z au o relatie din 2002 si s-au casatorit in secret in aprilie 2008. De mai multi ani, fanii si presa faceau speculatii in legatura cu momentul in care vor avea un copil. Desi sunt considerati niste superstaruri ale muzicii actuale, au ramas intotdeauna discreti in ceea ce priveste relatia lor.

Beyonce Knowles si Jay-Z s-au situat, anul acesta, pe locul al doilea in topul celor mai bogate cupluri de vedete, realizat de Forbes. Ei au obtinut incasari importante din vanzarile de albume si din concertele sustinute, dar si din contractele publicitare incheiate cu marci de renume, precum L'Oreal, DirecTV, General Mills etc. In acest cuplu, Beyonce a castigat 35 de milioane de dolari in perioada mai 2010 - mai 2011, comparativ cu suma de 37 de milioane de dolari obtinuta de Jay-Z.

Totodata, la inceputul lunii august, revista Forbes a anuntat ca rapperul american Jay-Z ocupa, cu castigurile sale, prima pozitie in topul celor mai bogati artisti hip-hop din lume.

Beyonce Knowles, in varsta de 29 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor '90 in calitate de membra a Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love", care a fost recompensat cu 5 premii Grammy. Dupa desfiintarea trupei Destiny's Child, in 2005, Beyonce a lansat un al doilea album solo, intitulat "B'Day", in anul 2006. Cel de-al treilea album de studio al cantaretei, "I Am... Sasha Fierce", lansat in noiembrie 2008, contine hitul "Single Ladies (Put a Ring on It)" si i-a adus artistei alte sase premii Grammy. De altfel, Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 13 in calitate de artista solo. De asemenea, Beyonce a jucat in filme precum "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008).

×