x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Blondele noastre proaste

Blondele noastre proaste

29 Oct 2010   •   00:00
Blondele noastre proaste
Sursa foto: /Thinkstock

Mă interesează în general, cum altfel, generalităţile. În ele fie te regăseşti uşor, fie te pierzi la fel de uşor. Deci sunt comode. Dar se-ntâmplă să nu mă pot abţine să nu plec urechile şi la particularităţi, mai ales când acestea sunt şi foarte soioase.

Recent, pe când hrăneam plodu' din dotarea personală, dă-i să mai zăngăn şi telecomanda ca să n-adorm pe micuţa. Când, ce să vezi? Blonda lu' Bote cică s-a perimat, nenică, dat fiindcă au apărut cele două ale lui Iri (în afaceri, Irinel Columbeanu, în showbizz, simplu, Iri).

Deci Iri cică are două blonde pe care, în mod galant, le-a agăţat într-un bar de noapte, ajutat fiind de farmecul său personal, cu miros de bani. În fine, ca să trec peste detalii, le-am văzut pe fete dimpreună cu un film regizat de ele, cică, în care toţi trei se bălăceau semigoi într-o cadă modernă şi performau giugiuleli intime, nu spălături igienizatoare. Fetele - ele zic că sunt frumoase, eu zic că sunt doar interesant de abordat, în sensul în care chi­pul lor exprima că stau dacă le ceri şi deschid gura dacă le îmbii la dulciuri - ziceau că au vrut să i-o facă miliardarului, să se înveţe minte şi altă dată să nu mai ia nişte borfuliţe ca ele de gata, cum ar veni.

Aici sunt de acord cu ele. Chiar cred, sincer vă spun, că i-au făcut-o lu' Iri. Şi sus, şi jos, şi pe toate părţile, de l-au ameţit pe bietul om privat de afecţiunea nevestii plecată peste hotare să se realizeze, parcă. Apoi damezele au venit să se spovedească ţării cum au rămas ele surprinse când Iri le-a explicat pe şleau că pentru a duce la îndeplinire misiunea pentru care se adunaseră împreună era necesar ca dânsele să îi arate dânsului exact pielea goală. De asemenea, s-au arătat luate pe ne­pregătite când domnul Iri, înfier­bântat şi totodată, aş zice, practic, le-a întrebat tranşant - cred că pentru a elimina orice urmă de dubiu, deci dânsele n-au a se plânge că au fost luate de-a gata - dacă se află acolo pentru mădular.

Adică, zău, ce-i aşa de bizar?! E de notorietate că dacă pleci din bar, noaptea, cu un nene la el acasă o faci de obicei nu pentru a discuta filozofie sau pentru a schimba reţete de bucătărie ori ca să tricotezi goblenuri pe blana din faţa şemineului.

Oricum, ideea e că m-am şocat. Nu la gândul plăcerilor extraconjugale ale lui Iri sau la decenţa cu care ne­vastă-sa şi-a şters din colţul gurii mi­zeria cu blondele şi nici măcar la penibilul fetelor care se autocaracterizau drept frumoase (când după mine una era să zicem puţin picantă, iar ailaltă de-a dreptul traseistă un pic cam obosită), ci, Doamne iartă-mă, la gândul că una lume bagă aşa ceva pe post, iar alţii înghit caca cu polonicu'. Şi asta zău, numai pentru că la noi televiziunea şi în general mijloacele de comunicare în masă sunt muuuult prea ieftine pentru un aşa popor imbecil. Ne merităm deci atât soarta, cât şi blondele!

×
Subiecte în articol: punctul pe g