x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt, interviu necenzurat: Mariajul cu Jennifer Aniston a fost jalnic!

Brad Pitt, interviu necenzurat: Mariajul cu Jennifer Aniston a fost jalnic!

16 Sep 2011   •   05:41
Brad Pitt, interviu necenzurat: Mariajul cu Jennifer Aniston a fost jalnic!

Pentru prima data dupa divortul de Jennifer Aniston, Brad Pitt spune ca s-a plictisit teribil in acel mariaj. Actorul in varsta de 47 de ani a declarat intr-un interviu pentru revista americana "Parade" ca viata lui alaturi de Jen a fost plictisitoare, iar mariajul jalnic, scrie dailymail.co.uk. Despre actuala partenera de viata, frumoasa Angelina Jolie, Pitt spune ca decizia de a o face mama copiilor lui a fost una dintre cele mai inteligente lucruri pe care le-a facut.

"Mi-am petrecut anii '90 incercand sa ma ascund. Am inceput sa ma satur de mine stand pe o canapea, fumand marijuana. Incepusem sa ma simt patetic, nu traiam o viata interesanta", a declarat actorul, care a marturisit ca unul dintre motivele pentru care se simtea jalnic era mariajul cu Jennifer Aniston. "Casnicia mea a avut o legatura cu asta. Am incercat sa pretind ca mariajul era ceva ce nu exista de fapt in realitate", povesteste Pitt.

Pitt s-a casatorit cu Aniston in anul 2000. S-au despartit dupa cinci ani, la putin timp dupa ce Pitt a jucat alaturi de Jolie in filmul "Mr.and Mrs. Smith".

Marturisirile actorului vin intr-un moment foarte delicat pentru Jennifer Aniston. Actrita a trecut prin momente de groaza, in urma cu cateva zile, dupa ce a aflat ca mama ei a suferit un atac cerebral. Se pare ca mama lui Aniston este in stare grava si nu poate vorbi.

Brad a vorbit si despre relatia sa cu Angelina Jolie, marturisind ca unul dintre cele mai inteligente lucruri pe care le-a facut a fost sa o faca pe aceasta mama copiilor sai. "Sunt foarte fericit ca Angie este mama copiilor mei. Este o mama grozava. Sunt extrem de fericit ca o am", a spus actorul.

Spre deosebire de starea sa de spirit din anii '90, Brad Pitt spune ca in prezent este foarte multumit:: "
"Sunt un barbat satisfacut pentru ca am luat deciziile corecte si pentru ca am gasit o femeie pe care o iubesc, pe Angie, alaturi de care am construit o familie pe care o iubesc enorm".

"Am fost surprins sa vad cat de automat este sa ii cresti (copiii n.r.), cat de mult instinct este implicat. Acum am mare incredere in aceste lucruri. Daca aud un sunet noaptea, ma trezesc pentru ca este posibil ca unul dintre copii sa aiba nevoie de mine", a declarat Brad "Cand ii apuca bazdacii stiu cum sa le mut atentia catre altceva. Iar asta poate merge la nesfarsit. Le spun ca au voie sa faca mizerie atata timp cat tot ei vor face curat"

Actorul a declarat ca nu ii place ca presa sa se implice in viata lor privata si a criticat articolele care vorbesc despre despartiri si impacari intre cei doi. "Cate povesti neadevarate ati citit, ba ca eu si Angie ne-am casatorit, ba ca ne-am certat sau despartit? Ei bine, nu ne-am despartit, avem o viata inainte. Ne vom casatori cand toata lumea va putea sa faca asta. Nu ne despartim. Si nu vom avea al saptelea copil inca", a mai spus actorul.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii, trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Imediat dupa interviu, presa americana a dezbatut pe larg declaratiile starului, multe publicatii afirmand ca Brad Pitt o gasea "neinteresanta" pe Aniston. Insa actorul a dorit sa clarifice imediat aceasta situatie, printr-o declaratie de presa emisa la scurt timp de agentia care il impresariaza.

"Ma intristeaza faptul ca totul a fost interpretat astfel. Jen este o persoana incredibil de generoasa, iubitoare si amuzanta, care a ramas prietena mea. Este o relatie importanta, pe care o pretuiesc foarte mult. N-am vrut sa spun ca Jen era plictisitoare, ci ca eu insumi devenisem plictisitor - iar pentru asta, eu sunt cel vinovat", a explicat Brad Pitt.

×