x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt o lasă pe Angelina Jolie...pentru vila lor din Franţa

Brad Pitt o lasă pe Angelina Jolie...pentru vila lor din Franţa

04 Feb 2011   •   14:14
Brad Pitt o lasă pe Angelina Jolie...pentru vila lor din Franţa
Sursa foto: Mario Anzuoni/REUTERS

Brad Pitt a plecat pentru o vreme de lângă familia sa, care se află în prezent în Los Angeles, pentru a zbura în Franţa să renoveze masiv vila pe care o deţine cuplul. Astfel, Angelina Jolie se poate spune că a fost lăsată deoparte pentru proprietatea din Provence, care s-ar părea că necesită "un aspect mai contemporan".

Pitt a primit în 2009 acordul să renoveze Chateau Miraval, aşa că aceasta este deja dotată cu săli de sport pentru atât pentru el, cât şi pentru ea, jacuzzi, saună, săli de biliard şi o cameră de oaspeţi imensă, scrie showbizspy.com. Acum, Brad Pitt vrea să mai adauge câteva saune, un salon de spa, încă o sală de gimnastică, o pivniţă de vinuri foarte mare şi o pistă pentru motociclete.

Cuplul mai spune că are în plan îmbunătăţirea pazei prin adăugarea unui centru de supraveghere video, camere de luat vederi, alarme şi senzoti cu infra-roşu. Proprietatea, care este înconjurată de pădure, are 20 de fântâni, un lac şi foarte mulţi măslini. Brad Pitt şi Angelina Jolie vor avea parte şi de o recepţie oficială, organizată de primarul oraşului alăturat, Correns, care îi consideră "un cuplu minunat, care are copii superbi de care ne bucurăm enorm să ne fie vecini permanenţi".

×
Subiecte în articol: angelina jolie brad pitt