x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt se mută cu părinţii

Brad Pitt se mută cu părinţii

21 Feb 2011   •   17:01
Brad Pitt se mută cu părinţii
Sursa foto: Alessia Pierdomenico/REUTERS

153024-rtxvrif.jpg
Brad Pitt şi Angelin Jolie au decis să se mute definitiv în Franţa, împreună cu cei şase copii ai lor. Ei vor fi însoţiţi şi de părinţii actorului, care se vor stabili pe aceeaşi proprietate, Chateau Miraval, într-o casă pe care Pitt urmează să o construiască doar pentru ei.

Bill şi Jane Pitt vor putea astfel să aibă grijă de copiii cuplului, atunci când Brad şi Angelina vor fi nevoiţi să plece să filmeze în alte colţuri ale lumii. "Întreaga familie o să se mute imediat cum renovările vor fi gata. În prezent, Brad şi Angelina au şase dădace, una pentru fiecare copil, şi planul este să renunţe la aceste ajutoare, bazându-se pe Bill şi Jane", ar fi declarat o sursă din apropierea cuplului, citată de showbizspy.com. "Anexa în care urmează să locuiască părinţii lui Brad este o clădire veche care era folosită în trecut ca adăpost pentru porumbei. Este suficient de mare pentru a construi acolo o sufrageriee, bucătprie şi două dormitoare. O să fie o casă la ţară perfectă pentru ei", a mai spus respectiva sursă. Brad Pitt şi Angelina Jolie nu vor să îi mai care pe cei mici după ei peste tot atunci când au filmări în alte ţări, cuplul dorindu-şi să le ofere o viaţă stabilă, un loc în care îşi pot face prieteni şi o şcoală la care să se întoarcă în fiecare an. În plus, famila Jolie-Pitt spune că se va retrage pentru o vreme din lumina Hollywood-ului.

Aceeaşi sursă susţine că Johnny Depp şi Vanessa Paradis au constituit un factor important în decizia cuplului de a părăsi Los Angeles-ul. Depp şi Paradis i-ar fi sfătuit pe cei doi să se mute definitiv în Franţa dacă vor să trăiască o viaţă cât mai apropiată de normal, iar ei au admis că a venit vremea să se concentreze puţin mai mult asupra vieţii de familie. 

×