x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brad Pitt şi Angelina Jolie, întâlnire cu Obama în Biroul Oval (FOTO)

Brad Pitt şi Angelina Jolie, întâlnire cu Obama în Biroul Oval (FOTO)

12 Ian 2012   •   11:34
Brad Pitt şi Angelina Jolie, întâlnire cu Obama în Biroul Oval (FOTO)

Actorii Brad Pitt si Angelina Jolie l-au vizitat pe presedintele SUA Barack Obama in Biroul Oval, mai multe imagini ale intalnirii de la Casa Alba fiind realizate de fotografii care asteptau afara plecarea lui Obama intr-o vizita in Colorado, scrie Daily Mail.

Casa Alba a confirmat prezenta cuplului. Brad si Angelina se aflau in Washington pentru a asista la premiera filmului regizat de Jolie, "In The Land Of Blood And Honey", un lungmetraj despre crimele de razboi din Bosnia, care a fost proiectat la Muzeul Holocaustului din capitala americana.

Cuplul l-a vizitat pe Obama pentru a discuta despre actiunile care trebuie initiate pentru a preveni comiterea de atrocitati in masa si pentru a combate violenta sexuala contra femeilor.

Brad Pitt a fost vazut purtand un baston deoarece actorul s-a accidentat recent la schi.

Nu e prima oara cand Obama se intalneste cu Pitt sau cu Jolie. In 2009, presedintele SUA s-a intalnit cu Brad pentru a discuta despre proiectele de reconstructie a orasului New Orleans, dupa distrugerile provocate de uraganul Katrina.

Angelina Jolie este din 2001 ambasadoare a bunavointei pentru Inaltul Comisariat al Natiunilor Unite pentru Refugiati si a vizitat numeroase tabere de refugiati din Irak, Afganistan, Pakistan si Sudan. Angelina Jolie si Brad Pitt sustin si numeroase alte proiecte umanitare. (L.I.)

Vezi mai multe FOTOGRAFII de la Casa Alba

×