x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Brenciu petrece...duminica în familie

Brenciu petrece...duminica în familie

de Adriana V. Paduraru    |    21 Mar 2008   •   00:00

Horia Brenciu, fost prezentator al Antenei 1, se reîntoarce în televiziunea unde a cunoscut cel mai mare succes, într-o emisiune de divertisment, lider incontestabil al fiecărei du­minici.

Horia Brenciu, fost prezentator al Antenei 1, se reîntoarce în televiziunea unde a cunoscut cel mai mare succes, într-o emisiune de divertisment, lider incontestabil al fiecărei du­minici. Ediţia de la 23 martie a emisiunii “Duminica în familie” va fi prezentată de Horia Brenciu, “back în business” într-o formă de zile mari, spre marea surpriză a (fostei) prezentatoare a show-ului, Mihaela Rădulescu, în calitate de invitată (de acum înainte). Horia îşi va lansa, la vârsta de 35 de ani, primul album, intitulat sugestiv “35”, în care abordează stilurile funk şi soul, combinate cu stilul savuros şi inconfundabil à la Horia Brenciu. Reacţia Mihaelei la aflarea veştii că cineva i-a luat locul, “împărţirea” sarcinilor între cei doi prezentatori tv, toate acestea şi multe alte surprize în ediţia de la 23 martie a emisiunii “Duminica în fa­milie”, difuzată la Antena 1 de la ora 15:30.
Duminica în familie – Divertisment - Duminică 15:30  - ANTENA 1

 

 

Megastar II

La Megastar va fi ediţia cântecelor româneşti! Fi­naliştii vor in­terpreta piese ale unor trupe cunoscute precum Taxi, Simplu, VH2 sau Holograf, dar şi ale altor artişti români. Încă un finalist va ieşi din concurs, aşa că telespectatorii trebuie să-şi voteze favoriţii. 

Megastar II - Divertisment - Sâmbătă  20:00 – PRIMA TV

 

Ce ne sâcâie zilnic

Creşterea eu­ro, piaţa imobilia­ră, traficul sau gro­pile din Bucu­reşti sunt doar câ­teva dintre lucru­ri­le care ne sâcâie zilnic. Lista este însă foarte lungă şi subiectivă. Invitaţii lui Cristian Tabără vor aborda câteva dintre lucrurile care ne pun nervii la încercare. 

Parte de carte - Talk-show - Duminică  11:15 – PRO TV

           

Echipa mea

Emil Grădinescu le propune microbiştilor o incursiune în istoria echipei naţionale, într-o serie de 60 de scurte episoade. Meciuri importante sau momente semnificative din existenţa “naţionalei” vor fi reflectate la “Echipa mea”.

Phil Collins live – Sport - Luni-vineri 22:25 – TVR 1

 

Live în Skt Petersburg

Sub genericul Magic Live – Sta­ruri în concert, Antena 2 difu­zează sâmbă­tă un concert sus­ţi­nut de fostul Beatles – Paul Mc­Cartney în Sankt Petersburg (Rusia) în anul 2003.    

Magic live - Divertisment - Sâmbătă  22:30 – ANTENA 2

 

Medianews

CLUB HBO. HBO România lansează site-ul www.hboclub.ro, un serviciu de­di­cat cinefililor, internauţilor a căror prin­cipală pasiune este filmul şi tuturor celor care apreciază calitatea. Conţinu­tul site-ului este alcătuit din toate fil­me­le care se difuzează în prezent la HBO, HBO COMEDY şi Cinemax, articolele şi editorialele din revista HBO, poze sen­zaţionale, cronici de film şi DVD şi spoturi de promovare realizate de profesioniştii HBO. Nu vor lipsi concursurile sau rubrica Eveniment (care îi va ţine la curent pe utilizatori, dar şi pe membrii clubului cu promoţiile şi evenimentele organizate de HBO România).

×
Subiecte în articol: telecomanda