x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britanicii scot la licitaţie budigăii Reginei

Britanicii scot la licitaţie budigăii Reginei

04 Apr 2011   •   16:23
Britanicii scot la licitaţie budigăii Reginei
Sursa foto: Christopher Furlong/REUTERS


La noi, tabloidele au în prin plan scandalurile anului: Oana, Pepe, Iri şi Moni, cu toţii îş spală rufele în public, ca să nu spunem chiloţii. Iată, însă, că britanicii sunt peste noi când vine vorba de chiloţi, şi din target-ul celor care fac bani din tot ce înseamnă “celebru”, nu scapă nici regina Angliei. O casă de licitaţie din Marea Britanie a scos la licitaţie chiloţii pe care Regina Elisabeta a II-a I-a uitat într-un avion în anul 1968.

 

159665-budigai.jpg

Budigăii ca budigăii, însă oare Regina ce părere are? Atât Regina, cât şi întreaga familie regală ar trebui însă, să aprecieze gestul directorului casei de licitaţii “Harrisons Auctioneers and Valuers”, care, potrivit TMZ, a decis să oprească pentru o vreme procesul de vindere a celei mai celebre perechi de chiloţo din Marea Britanie… până după nunta Prinţului William. “Din respect şi politeţe pentru o persoană de asemenea prestigiu şi rang”, a spus Charles Hanson. Să înţelegem că, după nuntă. Aceste criterii dispar ca prin minune?

Oricum, posesorul preţioasei lenjerii intime, Joseph de Bicske Dobronyi, e hotărât  să facă aceeaşi ofertă americanilor, dacă Marea Britanie nu e hotărâtă să îşi ţină chiloţii la ea.

 

×
Subiecte în articol: licitatie Marea Britanie familia regala