x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears a fost externată şi a reînceput joaca cu paparazzi

Britney Spears a fost externată şi a reînceput joaca cu paparazzi

de Jurnalul National    |    07 Feb 2008   •   00:00


Cântăreaţa americană Britney Spears a ieşit din spitalul din Los Angeles, unde a stat şase zile sub observaţie psihiatrică, şi şi-a reînceput plimbările prin oraş, urmărită de alaiul obişnuit de paparazzi, potrivit imaginilor în direct difuzate de un post american de televiziune, informează AFP.


Cântăreaţa americană Britney Spears a ieşit din spitalul din Los Angeles, unde a stat şase zile sub observaţie psihiatrică, şi şi-a reînceput plimbările prin oraş, urmărită de alaiul obişnuit de paparazzi, potrivit imaginilor în direct difuzate de un post american de televiziune, informează AFP.

 

Postul de televiziune local Fox 11 a prezentat, miercuri, un mic automobil Mercedes în care se afla vedeta, care circula, aparent fără o ţintă precisă, prin cartierele din vestul oraşului Los Angeles, mai ales pe celebrul Sunset Boulevard. Aproximativ zece maşini ale paparazzi-lor o urmăreau, efectuând depăşiri periculoase şi rulând cu viteză în încercarea de a se apropia de automobilul starului. Cântăreaţa fusese externată cu câteva ore înainte, potrivit publicaţiei Los Angeles Times.
Potrivit site-ului accesshollywood.com, vedeta a fost însoţită în maşină de actualul ei iubit, fotograful Adnan Ghalib. Britney Spears a fost internată în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA pe 31 ianuarie, la cererea psihiatrului său, în cursul unei operaţiuni care a mobilizat mai multe zeci de poliţişti din cauza presiunii mediatice intense la care este supusă vedeta. Pe 1 februarie, un judecător din Los Angeles a pus-o pe Britney Spears sub curatela tatălui său, Jamie Spears, care a devenit şi administratorul averii cântăreţei. Decizia judecătorească îi dă lui Jamie Spears autoritate aproape totală pentru a se ocupa cum crede de cuviinţă de fiica sa, în vârstă de 26 de ani, şi pentru a-i administra averea. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Site-ul accesshollywood.com informează că, de altfel, Jamie Spears se va muta împreună cu fiica sa pentru a o supraveghea. Pe 4 februarie, un judecător a decis să prelungească spitalizarea lui Spears cu 14 zile.

 

Potrivit tmz.com, care citează surse apropiate cântăreţei, Spears a fost externată înainte de încheierea acestui termen, pentru că "a devenit cooperantă şi starea sa psihică este relativ stabilă". Luni, acelaşi judecător a decis să emită un ordin de restricţie prin care managerul cântăreţei, Sam Lutfi, este obligat să nu se apropie de Britney Spears şi să nu încerce să o contacteze, după ce mama lui Britney Spears a afirmat că acesta i-a drogat fiica şi a încercat să-i controleze acesteia viaţa. Toate aceste scandaluri au avut loc pe fondul bătăliei judiciare pentru stabilirea custodiei celor doi copii pe care cântăreaţa îi are cu fostul său soţ, Kevin Federline.
La începutul lunii ianuarie, Spears a fost transportată la spital cu o ambulanţă, pentru o evaluare psihiatrică, la câteva ore după ce poliţia a fost chemată la locuinţa cântăreţei pentru a ajuta la rezolvarea unei dispute legată de custodia copiilor. Spears a fost externată după o zi şi jumătate, iar detaliile în legătură cu tratamentul său nu au fost făcute publice. În urma acestui incident, custodia copiilor, Sean Preston, în vârstă de 2 ani, şi Jayden James, în vârstă de 1 an, a fost încredinţată fostului său soţ. Cântăreaţa a pierdut şi dreptul de a-şi vizita copiii. O nouă audiere în cadrul procesului de stabilire a custodiei copiilor a fost programată pe 19 februarie.

×
Subiecte în articol: magazin spears britney britney spears