x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale să se radă pe cap

Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale să se radă pe cap

21 Oct 2010   •   00:00
Bruce Willis i-a recomandat fiicei sale să se radă pe cap

Actorul american i-a recomandat fiicei sale Tallulah, în vârstă de 16 ani, să se radă pe cap, ca să nu se mai plângă în zilele în care părul nu-i stă aşa cum îşi doreşte.



Bruce Willis, care are trei fiice, Rumer, în vârstă de 22 de ani, Scout, în vârstă de 19 ani, şi Tallulah, în vârstă de 16 ani, cu fosta soţie, Demi Moore, a spus că mezina sa se plângea de coafura ei, aşa că actorul a sfătuit-o să-i urmeze exemplul şi să se radă pe cap.

"Fiica mea de 16 ani, Tallulah, se plângea de cât de greu este să îşi spele şi să-şi usuce părul lung. Dacă ai avea tunsoarea mea, ai termina în cinci minute. Ai salva mult timp. Bărbaţii ca mine au lucruri mai importante de făcut decât să-şi facă griji pentru tunsori", a spus Willis.

Bruce Willis, în vârstă de 55 de ani, adoră rolul de tată şi a spus recent că nu a exclus varianta de a avea mai mulţi copii şi cu noua lui soţie, Emma Heming, scrie contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Nu aş fi surprins. Orice este posibil. Nu pot să prezic viitorul, dar orice este posibil. Căsătoria cu Emma merge bine. Sunt foarte fericit cu ea şi încercăm să petrecem cât mai mult timp împreună", a adăugat actorul.

Bruce Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David". Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" şi "Şacalul". Actorul american a putut fi văzut de curând în filmul de acţiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone.

×
Subiecte în articol: magazin