x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Buclele revin la modă

Buclele revin la modă

de Adriana V. Paduraru    |    10 Oct 2008   •   00:00

Geta Voinea vorbeşte despre tendinţele în hair-style



Indiferent de sezon, doamnele vor să fie mereu aranjate. Pentru a afla care sunt tendinţele în materie de coafuri în această toamnă am apelat la sfaturile specialistului numărul unu în domeniu: Geta Voinea. Vedeta Euforia TV ne-a declarat că "vedete" pentru sezonul rece sunt buclele: "Pe sezonul de toamnă-iarnă 2008 revin buclele, părul puţin dezordonat. Vom avea deci coafuri lejere, cât mai naturale şi cu un aer de romantism aparte". Geta Voinea ne avertizează că putem folosi tapajele, însă trebuie renunţat la cărările fixe. "Mai degrabă faci o cărare în zig-zag şi apoi ciufuleşti un pic părul pentru a nu se observa foarte clar ce e acolo", a explicat vedeta tv. Pentru ocaziile speciale sunt binevenite cocurile sofisticate, în vârful capului şi cu câteva şuviţe lăsate neglijent să cadă. Totodată, pentru întâlnirile de afaceri şi mai ales la oră fixă, pentru a nu întârzia petrecând prea mult timp în oglindă, Geta Voinea recomandă o coadă strânsă simplu la spate.


CULORI. Cât despre lungimea părului, nu mai există o regulă clară: poate fi şi lung, şi scurt, şi mediu. Important este să aveţi foarte mare grijă de el, să fie mereu îngrijit şi aranjat. Şi pentru că trebuie să ne "asortăm" sezonului, hair-stylist-ul ne recomandă nuanţele de şaten, arămiu. "Puteţi încerca şi nişte tente de mov sau şuviţe discrete de verde electric. Sunt culorile în trend şi în fashion", a adăugat Geta Voinea.


News

MIREASA NEWCASTLE. O creatoare britanică de modă, Angela Morton, susţinătoare a echipei Newcastle, a anunţat că a creat o rochie de mireasă din fâşiile a două tricouri, unul negru şi unul alb, ale formaţiei engleze. Morton a explicat că a rupt cele două tricouri după anunţul plecării de la Newcastle a antrenorului Kevin Keegan, care este foarte iubit de suporteri. "Numeroşi suporteri au probleme în a purta cu mândrie tricoul, având în vedere ce se întâmplă în acest moment. Însă nu există scăpare, pentru că ei sunt căsătoriţi cu fotbalul şi cu clubul. Această rochie arată ceea ce simt", a spus Angela Morton. Creaţia lui Morton va fi expusă, la 10 şi 11 octombrie, în magazinul său din nord-vestul Angliei. De la plecarea lui Keegan, Newcastle a pierdut toate meciurile, încă nu are antrenor şi proprietarul Mike Ashley vrea să vândă clubul.

Z DE TOAMNĂ. Colecţiile pentru copii se apropie de moda adulţilor pe care o copiază de multe ori cu fidelitate. De-acum micuţii vor haine cu stil, încadrate în tendinţe, atent elaborate, accesorizate, ornamentate, fasonate. Hainele pentru copii nu mai sunt deloc simple. Atât ca model şi colorit, cât şi ca ţesătură.

×
Subiecte în articol: life & style