x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun "Buffy", căţelul lui Putin

"Buffy", căţelul lui Putin

10 Dec 2010   •   19:57
"Buffy", căţelul lui Putin
Sursa foto: /Reuters
142025-2010-12-09t194613z-441330007-gm1e6ca0ah301-rtrmadp-3-russia.jpgGrijuliu cu imaginea sa publică, premierul rus, Vladimir Putin, a reuşit să se introducă pe fluxurile agenţiilor de ştiri într-un tablou înduioşător în prag de sărbători, alături noul său câine şi de un băieţel de numai cinci ani.

Ceremonia de botez a căţelului, primit în dar de Putin de la omologul său bulgar, s-a desfăşurat într-o localitate limitrofă Moscovei. Numele patrupedului a fost ales în urma unui concurs la care au participat câteva mii de oameni, câştigător fiind declarat  chiar băieţelul din imagini.

Căţelul se va numi de azi înainte Buffy, şi numele ales dovedeşte cu prisosinţă că până şi rezonanţele slave ale onomasticii ruseşti n-au nicio şansă de scăpare în faţa globalizării, care a impus limba engleză.

Totul s-a terminat cu bine, căţelul a primit pe lângă nume şi mâncare, băieţelul, cadoul la modă în Rusia: o minge de fotbal, iar Putin, toată simpatia publică pentru un  fost membru al KGB, fost preşedinte, şi actual prim-ministru!

×
Subiecte în articol: video Vladimir Putin