x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Buffy, varianta Manga

Buffy, varianta Manga

11 Sep 2009   •   00:00
Buffy, varianta Manga

La prima vedere, Saya este o adolescentă extraordinară de 16 ani, dar sub aparenţele ei tinereşti se ascunde sufletul chinuit al unui "hobbit" de 400 de ani.



Provenind dintr-un tată-om şi o mamă-vampir, ea este de secole o singuratică, obsedată de dorinţa de a-i lichida pe toţi vampirii din lume cu ajutorul tehnicilor sale de samurai, deşi ea însăşi nu poate supravieţui decât sugând sânge ca şi vampirii pe care-i vânează.

Când este trimisă de organizaţia clandestină pentru care lucrează într-o bază militară de la Tokyo, Saya simte imediat că aceasta ar putea fi o oportunitate unică de a-l distruge pe Onigen, patriarhul răului şi conducătorul tuturor vampirilor. Folosindu-şi sabia şi puterile supraomeneşti, ea începe să reteze tentaculele răului printr-o serie de confruntări spectaculoase şi bine pregătite.

Totuşi, abia când reuşeşte, după secole de singurătate, să lege prima prietenie cu un om, în persoana fiicei generalului care conduce baza militară, Saya îşi dă seama că puterea ei asupra lui Onigen constă exact în abilitatea ei de a interconecta cu oamenii...

×
Subiecte în articol: film