x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ca la 20 de ani ...fără griji şi plini de bani

Ca la 20 de ani ...fără griji şi plini de bani

de Ema-Augusta Banu    |    21 Iul 2011   •   21:00
Ca la 20 de ani ...fără griji şi plini de bani

O mare parte dintre tinerii celebri de la Hollywood s-ar putea incadra lejer intr-o astfel de categorie. Vedeti mai jos lista celor mai bine platiti actori in 2010, precum si rolurile care le-au adus celebritatea:

Kristen Stewart Si Robert Pattinson. Cel mai indragit cuplu din cetatea filmului se poate mandri cu incasari de invidiat, mai exact 2 mili­oane de dolari de caciula pentru prima serie din cunoscuta trilogie Twilight. Sala­riul tinerilor actori s-a marit pro­portional cu celebritatea lor, ajungand la 'modica' suma de 12 milioane de dolari, bani incasati pentru pelicula 'Twilight. New Moon'.

Miley Cirus. O alta vedeta adolescenta si faimoasa din industria filmului, Miley Cyrus, a castigat la randul sau o suma deloc neglijabila anul trecut: 15 milioane de dolari. Actrita, cantareata si compozitoare, Miley s-a facut remarcata in urma rolului din 'Hannah Montana', productie a companiei Disney.

Daniel Radcliffe. Interpretul vra­jitorului Harry Potter a fost platit cu aproximativ 25 de milioane de dolari pen­tru ultima pelicula din serie intitu­la­ta 'Harry Potter si Talismanele Mor­tii: Partea 2': 'Lucrul cel mai im­por­tant atunci cand ai bani e ca nu trebuie sa-ti mai faci griji din cauza lor. Si pen­tru mine asta e un lucru incan­ta­tor. Banii nu sunt pentru bolizi ultrascumpi sau pentru femei usoare', a de­clarat Radcliffe intr-un interviu. Ma­gia si-a spus cuvantul, si tanarul actor a strans o avere de peste 77 de milioa­ne de do­lari gratie rolului din cu­noscuta franciza, dar si din productii puse in scena pe Broadway si West End.

Dakota Fanning. Dakota Fanning a debutat in actorie la o varsta destul de frageda si a fost colega de platou cu actori faimosi precum Tom Cruise sau Danzel Washington. La doar 15 ani , domnisoara Fanning se poate lauda cu un salariu de peste 4 mi­­lioane de dolari.

Jaden Smith. Fiul in varsta de 12 ani al cuplului de actori Jada Pinkett Smith si Will Smith a intrat in clubul tinerilor milionari, devenind unul dintre cel mai bine platiti copii de la Hollywood, gratie onorariului de 3 mili­oane de dolari primit pentru rolul din 'Karate Kid'.

Abigail Breslin. Actrita de numai 13 ani Abigail Breslin (foto stanga) a devenit celebra dupa ce a semnat contractul cu Fox Pictures pentru filmul care avea s-o propulseze in cariera: 'Little Miss Sunshine'. In prezent, domnisoara 'raza de soare' este recompensata cu un onorariu de 2 milioane de dolari pentru un rol.

×
Subiecte în articol: fun