x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cameron Diaz îşi ia casă de 10 milioane de dolari

Cameron Diaz îşi ia casă de 10 milioane de dolari

22 Iul 2010   •   00:00

Cameron Diaz nu este afectată de criza financiară. Actriţa şi-a cumpărat recent o nouă vilă în Beverly Hills cu 10 milioane de dolari. O casă de 450 m2, cu un teren de 10 mii de m2 în inima vestitului Beverly Hills, scrie site-ul premiere.fr, citat de Agerpres.



Probabil că cea care-i dă glas Fionei din “Shrek 4” şi-i dă replica lui Tom Cruise în “Night and Day” câştigă bine. Cu cele şase băi, o piscină generoasă, terenul de tenis, imensa sufragerie şi bazinul cu jacuzzi, casa o va ajuta pe actriţă să-şi facă mai mulţi prieteni decât are deja. Actriţa de 37 de ani, celibatară convinsă după despărţirea de Justin Timberlake, şi-a mărturisit dorinţa de a trăi la o fermă, la ţară, unde să cultive porumb şi să crească animale...Probabil că nu imediat!, comentează site-ul menţionat.

Îi are ca vecini pe proaspăt căsătoriţii Penelope Cruz şi Javier Bardem, pe Jessica Simpson, Nicole Kidman şi Keith Urban. Nici cealaltă vilă a lui Cameron Diaz nu este prea departe: casa de 1,5 milioane de dolari se află aproape de celebrul hotel Chateau-Marmont.

×
Subiecte în articol: special magazin observator