x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cand s-o imparti norocu' / Un multimilionar, castigator la loterie

Cand s-o imparti norocu' / Un multimilionar, castigator la loterie

31 Oct 2008   •   00:00

Un bancher, multimilionar, a castigat un premiu la un concurs de loterie care ii va aduce ca renta viagera un milion de dolari pe an.



Keenan Altunis, 33 de ani, este director executiv la banca Unicredit. Impreuna cu sotia si fiica sa in varsta de un an traieste la Londra, intr-un apartament in valoare de 750.000 de lire sterline.

S-a nascut in Turcia, de unde a emigrat impreuna cu parintii sai atunci cand implinise 5 ani. Londra a fost locul unde s-a hotarat sa se stabileasca pentru a putea face o cariera in finante.

In urma cu o luna, in timp ce se afla intr-o vizita la parintii sai, Keenan, a rugat-o pe mama sa sa-i cumpere trei bilete de loterie, si, dupa cum marturiseste, "a fost cel mai bun rezultat obtinut de el in urma unei investitii".

Nefiind rezident american, castigul de la loterie nu a fost impozitat de taxele federale, astfel, el va primi pentru tot restul vietii sale suma de 569.742 de lire sterline - aproximativ un milion de dolari, pe an.

"Acest castig o sa-mi schimbe in mod radical modul de viata? Nu, am fost dintotdeauna o persoana binecuvantata de noroc", spune Keenan.

In activitatea pe care o desfasoara, industria bancara, lucrurile nu stau intr-un mod la fel de fericit. "Multi prieteni si-au pierdut slujbele. Acest castig reprezinta intr-un fel o compensare fata de perioada prin care trec, unul din cele mai dure momente din istoria omenirii", a declarat Keenan inaintea plecarii spre o destinatie exotica din Caraibe, acontata inainte de a deveni fericitul castigator al concursului de loterie.
www.telegraph.co.uk   

×
Subiecte în articol: lumea