x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cântăreşte aproape 15 kilograme şi este, probabil, cea mai grasă pisică din lume! (VIDEO)

Cântăreşte aproape 15 kilograme şi este, probabil, cea mai grasă pisică din lume! (VIDEO)

02 Iun 2012   •   13:17
Cântăreşte aproape 15 kilograme şi este, probabil, cea mai grasă pisică din lume! (VIDEO)

Raspunde la numele de Sponge Bob, cantareste aproape 15 kilograme, seamana leit cu personajul animat Puss in Boots din filmul Shrek III si este un candidat drept de luat in seama la titlul de cea mai grasa felina, scrie Daily Mail. Pofticioasa pisica are 9 ani si a fost gasita abandonata pe strazile din New York.

Pisica Sponge Boba ajuns la adapostul Animal Haven din New York dupa ce stapanul ei a fost internat intr-un centru de ingrijire. Angajatii adapostului au pus felina la regim, acestia concepand un plan special de exercitii, completat de o dieta echilibrata, care o va ajuta sa ajunga la o greutate normala in 8 luni.

"Nu stim cum a ajuns sa cantareasca atatea kilograme. Ptem doar banui ca stapanul ei, din cauza faptului ca era bolnav, o hranea cu mancare uscata si probabil o lasa si afara, asa ca putea mana orice, de oriunde. Este anormal pentru o pisica sa se ingrase in asa mod", povestste Kendra Mara, director asociat al adapostului.

O alta pisica supraponderala celebra, Meow, din Santa Fe, Mexic, care avea aproape 18 kilograme, a murit luna aceasta din cauza greutatii excesive.

Angajatii de la adapost nu stiu de ce a ajuns Sponge Bob atat de mare, dar banuiec ca stapanul, fiind bolnav, ii dadea saci de mancare uscata si o lasa sa manance cat doreste.

×