x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Capul bun şi capul rău

Capul bun şi capul rău

31 Oct 2008   •   00:00

Mariaj: de ce vor ele, şi ei nu
Promiteam că vom continua să dezbatem motivele pentru care bărbaţii nu vor să intre-n horă, iar femeile ţin morţiş s-o facă.



PR CONJUGAL. Putem enumera aspectul social, material, religios. Sumar, tabloul arată cam aşa: unii nu vor să se căsătorească pentru că dă bine să fii burlac. În fiecare seară poţi avea parte de diversitate sexuală. În plus, dat fiind că eşti un crai vestit, o piţipoancă ar trebui să fie tâmpită dacă se-aşteaptă să primească flori sau să te vadă fericit că eşti invitat la mama ei la masă. Aspectul social însă, la o adică, poate fi singurul de natură să-i constrângă pe unii (minoritari, ce-i drept) la-nsurătoare, căci asta transmite siguranţă şi seriozitate. În anumite cazuri familia este cel mai bun agent de PR al făţarnicului care umblă cu cioara vopsită, sub masca fericirii conjugale.

BANI MĂRITAŢI.
Cei cu bani mulţi, pe de altă parte, nu vor să-şi "mărite" veniturile. Mulţi trăiesc cu spaima că nu sunt doriţi decât pentru banii lor nenumăraţi. Ceea ce de obicei e şi adevărat, pentru că majoritatea celor doldora de bani au un fizic deplorabil, un limbaj de mahala, atitudine golănească şi, în general, nu-ţi folosesc decât la cumpărături. Dacă însă ea e cea bogată, atunci el probabil va căuta s-o prindă-n mreje, urmând ca ulterior să se simtă frustrat, micuţul, că trebuie să-i ceară bani de buzunar.

Alţii nu se pot căsători din cauza religiei, că nu dă bine la socotelile de Sus. De aici şi răspândirea largă a practicilor homosexuale şi a altor tipuri de relaţii păcătoase, cu sutană.

Fireşte, replica finală, când vine vorba despre infidelitatea ori nesimţirea masculină, e aceea că femeile-i întărâtă pe nevinovaţii de ei. Că vezi, dacă sari pe el, organismul nu-şi mai dă seama de reacţii. De aia se şi zice că bărbaţii nu gândesc cu capul care trebuie. De aia ne şi întrebăm, Doamne, cum se face că, deşi femeia a fost a doua la concepţie, totuşi bărbatul a avut nevoie dintru început de mai multe capete. Şi deci e clar de ce bărbaţii stau mai greu la-nsurătoare: pentru că nu analizează decizia cu capul care trebuie!

×
Subiecte în articol: punctul pe g