x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carla Bruni-Sarkozy este pregătită să revină la cariera artistică

Carla Bruni-Sarkozy este pregătită să revină la cariera artistică

08 Mai 2012   •   15:14
Carla Bruni-Sarkozy este pregătită să revină la cariera artistică

Impresarul Carlei Bruni-Sarkozy a confirmat marti ca fosta, de acum, Prima Doamna a Frantei este gata sa revina la cariera artistica, abandonata in momentul instalarii la Elysee.

Veronique Rampazza, purtatoarea de cuvant si impresar al Carlei, acum in varsta de 44 de ani, a declarat, conform The Telegraph, ca aceasta "nu a renuntat niciun moment sa se gandeasca la cariera artistica, pe care doar a pus-o in conservare".

La doar cateva zile dupa ce Nicolas Sarkozy a suferit o infrangere umilitoare, devenind primul presedinte al Frantei care nu castiga si un al doilea mandat in ultimii 31 de ani, anuntand ca se retrage temporar din politica, sotia acestuia pare decisa sa preia rolul celui care aduce bani in casa.

Surse din anturajul doamnei Sarkozy au dezvaluit ca aceasta este pregatita sa sustina cel putin doua concerte live in aceasta toamna si pregateste un album care ar putea fi lansat in preajma Craciunului.

Carla, care are un studio de inregistrari la domiciliul cuplului din Paris, nu s-a ferit sa le marturiseasca prietenilor ca spera ca acest nou album sa aiba macar succesul ultimului, Quelqu'un m'a, lansat in 2008 si care s-a vandut in doua milioane de exemplare, majoritatea in Hexagon.

×
Subiecte în articol: cariera carla bruni-sarkozy