x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carla Bruni-Sarkozy: "Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată"

Carla Bruni-Sarkozy: "Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată"

de Nicoleta Craciun    |    09 Iul 2008   •   00:00
Carla Bruni-Sarkozy: "Mi-ar plăcea nespus să fiu însărcinată"

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat, într-un un interviu pentru revista VSD, că nu este însărcinată, aşa cum se zvoneşte de mult timp, adăugînd că i-ar plăcea, însă, nespus să aibă un copil.

Carla Bruni-Sarkozy, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy, a declarat, într-un un interviu pentru revista VSD, că nu este însărcinată, aşa cum se zvoneşte de mult timp, adăugînd că i-ar plăcea, însă, nespus să aibă un copil.


Însărcinată sau doar cîteva kilograme în plus?

"Din păcate, nu sunt însărcinată. Ma întreb dacă nu cumva m-am îngrăşat, deoarece toată lumea îmi pune aceeaşi întrebare. Nu sunt însărcinată şi regret acest lucru, întrucît mi-ar plăcea foarte mult să fiu. Se va întîmpla oare acest lucru? Îmi este foarte greu să mă pronunţ. Totuşi, este mai dificil să rămîi însarcinată la 40 de ani decît la 25", a declarat Carla Bruni.


Cariera primează

În cadrul interviului, soţia preşedintelui Sarkozy a vorbit şi despre cariera sa muzicală. Ea se pregăteşte pentru lansarea pe piaţă a celui de-al treilea album, intitulat "Comme si de rien n’etait", pe 11 iulie. Bruni a declarat că viaţa de artistă a împiedicat-o să se dedice rolului de prima doamnă a Franţei, însă speră să remedieze acest lucru.

"Nu acord suficient timp funcţiei mele oficiale", a declarat Bruni, precizînd că, în aceasta calitate, ar trebui să reprezinte Franţa, să-i facă onoare, să ajute oamenii. "Deocamdată, nu am putut să-mi îndeplinesc atribuţiile. Acest lucru mă deranjează, însă, pe viitor, voi aloca mai mult timp acestor lucruri", a explicat ea. "Mă aflu în poziţia de a putea ajuta oamenii şi nu trebuie să mă gîndesc numai la mine, la arta mea, la fiul meu, la album... Este o etapă", a asigurat ea.

De asemenea, Bruni a declarat că, de cînd s-a căsătorit, personalul de la Elysée este "complet absent" din viaţa ei de artistă. "Consilierii nu intervin nicicum, nu îşi permit niciodată să-mi spună nimic. Niciodată nu a fost judecată vreuna din alegerile mele. Consilierii soţului meu nu fac decît politică. Poate că sunt un electron liber. Sunt atentă, prudentă şi interesată de ceea ce face soţul meu", a mai spus Carla Bruni-Sarkozy. Nicolas Sarkozy, în vîrsta de 53 de ani, şi Carla Bruni, 40 de ani, au început relaţia în noiembrie anul trecut, acesta devenind publică în decembrie. Pe 2 februarie, cei doi s-au căsătorit.

Nicolas Sarkozy are doi fii - Pierre şi Jean - dintr-un prim mariaj cu o corsicană, Marie-Dominique Culioli, şi un băiat, Louis, în vîrsta de 10 ani, cu Cécilia Ciganer-Albeniz, acum Attias, de care s-a despărţit în octombrie anul trecut.

×
Subiecte în articol: magazin