x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carmelita

Carmelita

de Adriana Paduraru Vaduva    |    19 Iun 2009   •   00:00
Carmelita

Luni, 22 iunie, începe la Antena 1, unul dintre cele mai în vogă seriale din Rusia: Carmelita. Protagonista Iulia Zimina i-a cucerit pe telespectatori, sute de fetiţe purtând numele personajului căruia îi dă viaţă.

TIMIDĂ. Cu toate că se bucură de un succes enorm, Iulia a rămas la fel de modestă. Nu s-a obişnuit cu celebritatea, este timidă şi duce o viaţă de om obişnuit. "Mă intimidez foarte tare când sunt în centrul atenţiei. Un taximetrist m-a întrebat odată dacă nu cumva sunt actriţa care o joacă pe Carmelita. I-am răspuns că nu. S-a întâmplat să vină tot el când am mai făcut comandă la taxi şi mi-a spus: «Ştiu deja unde mergeţi, v-am mai spus o dată că semănaţi cu Carmelita ca două picături de apă", povesteşte actriţa.

SINGURĂ. În viaţa Iuliei au apărut, de curând, şi nişte norişori. După o idilă înfiripată pe platourile de filmare cu Vladimir Cerepovschi, actriţa a hotărât să pună capăt relaţiei, motivul fiind gelozia excesivă a acestuia. Cerepovschi era gelos în special pe actorul Alexander Suvorov, interpretul rolului principal în telenovelă, un bărbat extrem de atrăgător, care nu s-a sfiit niciodată să-i atragă atenţia Iuliei despre posesivitatea iubitului ei.

După ce s-a convins pe propria-i piele că ruşii sunt, prin excelenţă, geloşi şi posesivi, actriţa a declarat că vrea un iubit român. "Am o prietenă moldoveancă şi am fost de nenumărate ori în vizită la rudele ei. Îmi place felul de a fi al românilor, bărbaţii sunt tandri, au simţul umorului şi m-am simţit în siguranţă în preajma lor", a spus Zimina.

 

Play boy
Alexander Suvorov, interpretul lui Miro, le-a înnebunit pe rusoaice. Deşi este stră-stră-nepotul unui conducător de oşti, Alexander spune că nu este genul de persoană care să se subordoneze necondiţionat, aşa cum cere armata. Suvorov a reuşit cam tot ce şi-a propus. A intrat la facultate din prima, cu toate că erau 40 de candidaţi pe loc, a obţinut «fluierând» roluri la care visau mulţi, este celebru de când joacă în Carmelita şi foloseşte banii pe care îi câştigă pentru a-şi împlini toate visurile.

Noua sa pasiune este scuba diving-ul şi foloseşte orice prilej pentru a face scufundări. Interpretul lui Miro vorbeşte în interviuri foarte deschis despre sex şi se laudă că ştie exact ce le înnebuneşte pe domnişoare. "Am devenit specialist în crearea de atmosfere romantice", spune actorul care recunoaşte că nu spune nu sexului la prima întâlnire.

×
Subiecte în articol: vedete