x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Caroline şi Elizabeth, două gemene cu adevărat inseparabile.

Caroline şi Elizabeth, două gemene cu adevărat inseparabile.

23 Mai 2011   •   15:21
Caroline şi Elizabeth, două gemene cu adevărat inseparabile.

Nascute in urma cu 33 de ani, la distanta de patru minute, si considerate gemene identice, doua britanice par decise sa poarte aceasta eticheta toata viata.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, Caroline si Elizabeth au fost colege de banca in scoala primara, au urmat acelasi liceu si, ulterior, aceeasi facultate, absolvita in 2003 cu, ati ghicit, aceeasi nota. Ambele sunt ofiter de politie, doar ca lucreaza in sectii aflate la zece minute distanta.

Au luat decizia chiar de ase marita in aceeasi zi, iar rochiile de nunta au fost identice. E drept, nu s-au casatorit cu gemeni identici, jumatatea lui Caroline, James Paxton, fiind mai mare cu sase ani, iar cea a lui Elizabeth, Dan Cooke, mai mic cu trei ani...

Conduc acelasi model de masina, avand, bineinteles, aceeasi culoare, iar primul copil li s-a nascut in acelasi an, e adevarat la cateva luni distanta. Iar acum, gemenele sunt din nou insarcinate, diferenta dintre bebelusii asteptati sa se nasca in acest an fiind mult redusa, la cateva saptamani.

Isi fac, fara sa vrea, aceleasi cadouri, iar atunci cand se intalnesc, intamplator, pe strada constata ca de cele mai multe ori sunt imbracate la fel.

×
Subiecte în articol: Marea Britanie gemene