x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Carte - Istoria iubirii

Carte - Istoria iubirii

de Sebastian S. Eduard    |    23 Feb 2007   •   00:00
Carte - Istoria iubirii

Un best-seller international, vandut in peste 30 de tari

Un best-seller international, vandut in peste 30 de tari

Una dintre cele mai puternice si mai originale voci ale literaturii americane actuale, tanara scriitoare Nicole Krauss a cucerit cititorii de pe ambele maluri ale Atlanticului. Romanul "Istoria iubirii" (The History of Love), publicat la inceputul anului 2005, este tradus in peste 30 de tari, numarandu-se printre cartile finaliste la Orange Prize for Fiction in 2006 si aflandu-se pe lista International IMPAC Dublin Literary Award pe 2007.

Romanul este in acest moment pe punctul de a fi ecranizat, iar filmul va aparea, probabil, in 2009. Regizor este Alfonso Cuaron ("Marile sperante", "Copii tatalui"), care a cumparat drepturile de ecranizare inainte de aparitia cartii.

INTREBARI. O carte misterioasa strabate spatiul si timpul - din Polonia anilor ’40 pana in New York-ul zilelor noastre - si schimba pentru totdeauna destinele celor care au bucuria sa o citeasca. O fata numita Alma, dupa eroina din romanul al carui autor a iubit o singura data, incearca sa gaseasca raspunsul la intrebarile incuietoare ale vietii. O poveste superba, vie, scrisa cu inteligenta si har, ce ne reda intreaga bucurie a lecturii.

SEMNALE EDITORIALE

Antrenamentul abilitatilor de negociere

EDITURA POLIROM. Negocierea cu scopul armonizarii intereselor este o caracteristica a societatii civilizate. Omul contemporan prefera sa se aseze la masa tratativelor, unde va obtine rezultate in functie de capacitatile sale de negociator. Lucrarea, ce vine in completarea celor doua volume privind antrenamentul abilitatilor de comunicare, cuprinde tehnici si metode aplicabile in diverse tipuri de negociere: intre angajator si angajat, intre client si vanzator.

Parapsihologie

EDITURA CURTEA VECHE. Fireste, nu sunteti un ignorant. Stiti ca unii oameni par sa atraga fara nici un efort dragostea, succesul si bunastarea doar folosindu-si instinctul. Dar exista vreo teorie stiintifica menita sa explice cum anume reusesc ei? Sau acesti oameni sunt, pur si simplu, mai norocosi decat dumneavoastra? Nu trebuie sa va indoiti de propriul potential intuitiv! Aceasta carte va va arata cum sa va folositi intuitia in mod concret si cum sa transformati orice situatie intr-o oportunitate de succes si fericire.

Cosmarul

EDITURA RAO. Cand vrei sa iti vinzi casa, nu stii cine iti poate intra pe usa. Sau ce urmareste. Sau pe cine. Cosmarul oricarui parinte devine realitate pentru Kara Marshall cand fiica sa, Lindsay, dispare din dormitorul ei in timpul noptii. Politia banuieste ca e vorba doar despre o adolescenta care a fugit de acasa, frustrata ca este nevoita sa-si paraseasca orasul, prietenii si scoala, o data cu mutarea in alt oras. Kara insa crede afirmatiile lui Lindsay, care se simtea urmarita si se teme de ceea ce-i mai rau: ca un obsedat fara nume si fara chip a patruns in casa ei, cautand mai mult decat o noua locuinta.

Manuitorii de bani

EDITURA NEMIRA. Comert la negru cu mii de carti de credit, negocieri secrete indulcite de sex, lovituri mai mult decat indraznete si o dorinta nesecata de putere se ascund in spatele usilor de bronz ale uriasei banci First Mercantile American. Pentru omul de pe strada, aceasta institutie financiara este la fel de solida si de sigura ca Fort Knox. Dar inauntru, coruptia si rivalitatile salbatice se transforma intr-un vartej de violenta ce sfasie, deopotriva, vietile cinicilor manuitori de bani si pe cele ale milioanelor de oameni nevinovati. Naivitatea costa...

×