x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Catherine Zeta-Jones, surprinsă fumând în apropierea lui Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones, surprinsă fumând în apropierea lui Michael Douglas

22 Iul 2011   •   15:11
Catherine Zeta-Jones, surprinsă fumând în apropierea lui Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a fost fotografiata in timp ce fuma pe un iaht, langa sotul ei Michael Douglas, la doar cateva luni dupa ce actorul american a anuntat ca a reusit sa invinga cancerul la gat cu care fusese diagnosticat in 2010. Michael Douglas a anuntat in ianuarie ca a reusit sa invinga cancerul, dupa ce a urmat o forma agresiva de terapie, in urma careia a slabit circa 15 kilograme.

Desi cei mai multi oameni ar fi extrem de precauti in ceea ce priveste mentinerea unui stil de viata sanatos dupa ce au trecut printr-o astfel de problema medicala, Michael Douglas nu parea deloc deranjat de faptul ca sotia lui Catherine Zeta-Jones fumeaza chiar langa el, pe un iaht ancorat intr-un port de pe Riviera franceza, unde cuplul de actori isi petrece vacanta, informeaza dailymail.co.uk, preluat de Mediafax.

Actrita in varsta de 41 de ani, care a anuntat in luna aprilie ca sufera de tulburare bipolara, a fost surprinsa de fotografi fumand din nou dupa cateva ore, pe acelasi iaht, in timp ce se relaxa la umbra, sorbind dintr-o ceasca de cafea.

In ianuarie, Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gat in vara anului 2010, s-a declarat increzator in privinta faptului ca a invins aceasta boala. Intr-un interviu acordat dupa incheierea sedintelor de chimioterapie si radioterapie, actorul a anuntat ca tumoarea descoperita de medici a fost distrusa. "Tinand cont de faptul ca tumoarea a disparut, dar si de ceea ce cunosc despre acest tip de cancer, sunt sanse ca eu sa fi invins boala", a declarat in acea perioada Douglas in emisiunea "Today" de pe postul NBC. Medicii l-au prevenit insa pe starul din filmul "Wall Street" spunandu-i ca nu ar trebui sa lase garda jos in fata posibilitatii ca boala sa revina si i-au recomandat controale medicale lunare.

Joi, cuplul a luat pranzul la celebrul restaurant Tetou din golful Juan din oraselul Antibes de pe Riviera franceza, in compania rockerului american Jon Bon Jovi si a sotiei acestuia Dorothea Hurley. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas isi petrec vacanta de vara intr-o croaziera pe Marea Mediterana, insotiti de cei doi copii ai lor, Dylan si Carys. Inainte de a ajunge pe Coasta de Azur, ei au vizitat deja cateva orase din Grecia si Turcia. Iahtul cu care efectueaza aceasta croaziera are 12 camere, jacuzzi, televizoare cu ecran plat in fiecare camera si o terasa speciala pentru plaja, fiind deservit de un personal alcatuit din 15 angajati.

×