x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Catinca Roman

Catinca Roman

de Adriana V. Paduraru    |    22 Feb 2008   •   00:00

 Cum s-a ajuns la acest format? A fost ideea echipei şi a postului Romantica, aceea de a împărtăşi din experienţa mea în modă femeilor din România. Eu consider că româncele au extrem de mult potenţial, dar nu ştiu să îl pună în valoare.

 Cum s-a ajuns la acest format? A fost ideea echipei şi a postului Romantica, aceea de a împărtăşi din experienţa mea în modă femeilor din România. Eu consider că româncele au extrem de mult potenţial, dar nu ştiu să îl pună în valoare.

 De ce ai acceptat această provocare? Emisiunea “Meriţi să fii cineva!” nu e neapărat o provocare, în sensul că în domeniul acesta, al modei, mă simt stăpână pe mine şi îmi place să vorbesc despre asta. Emisiunea aceasta mi se potri­veşte foarte bine şi îmi face ma­re plăcere să o realizez. O ade­vă­rată provocare a fost să pre­zint matinalul, emisiunea “Ca-n cană”, dar m-am obiş­nuit şi cu acest tip de emisiune şi acum mă simt bine şi în această postură, iar Nicoleta e o colegă de pre­z­en­ta­re foarte bună.

 Până la urmă, haina îl face pe om sau invers? 50%-50%. Felul în care arăţi este important, însă poţi să ai o haină scum­pă fără a şti să o porţi. Este foarte importantă şi atitudinea, modul în care te simţi într-o hai­nă şi modul în care te pre­zinţi cu acea haină.

 Cât de mult poa­te înclina o ţinută balan­ţa în favoarea noastră la un interviu? Ţinuta este foarte importantă, fiindcă pri­mul contact la un interviu este cel vi­zual. Chiar am primit multe mesaje de la doam­ne care mi-au cerut sfatul pentru a alege o ţinută potrivită la un interviu de angajare şi voi atinge şi acest aspect în emisiunile vii­toa­re.

 Ce se poartă în această va­ră? Ce nu trebuie să ne lip­seas­că din garderobă? Moda e foarte eclectică în acest an, se poartă cam orice. Însă rochia nu trebuie să lip­sească din garderoba nici unei femei. O rochie bine aleasă poate să îţi pună în valoare foarte bine femi­nitatea.

 Ce nu trebuie să ne lip­sească dintr-o ţinută dacă vrem să impresionăm? Cel mai important e mo­dul în care se armoni­zea­ză ţinuta cu personalitatea noastră şi cu fi­zicul nostru. O ţi­nută în care ne simţim bine ne va face să fim mai sigure pe noi şi mai conştiente de pu­terea noastră de se­ducţie.

 Care ar fi secretul reuşitei unei fe­mei care vrea în ace­laşi timp să ara­te şi bine, să se ocupe şi de copii, să aibă şi o ca­rieră de suc­ces? Se­cre­tul constă în organizare şi lipsa de încrâncenare dacă e posibil. Nu o să poţi niciodată să le duci pe toate la acelaşi nivel. Avem diverse priorităţi la un moment dat în viaţă, uneori e mai important un as­pect sau altul, dar nu trebuie să negli­jăm com­plet nici una dintre componentele vie­ţii noastre.

×
Subiecte în articol: vedete