x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce a pățit o femeie care nu a vrut nici în ruptul capului să de drumul poșetei

Ce a pățit o femeie care nu a vrut nici în ruptul capului să de drumul poșetei

14 Feb 2018   •   19:09
Ce a pățit o femeie care nu a vrut nici în ruptul capului să de drumul poșetei

O femeie din China care nu a dorit să îşi abandoneze geanta de mână în timpul unui control efectuat la intrarea într-o gară a intrat împreună cu aceasta în interiorul unui aparat de scanare cu raxe X, imaginile surprinse pe banda de bagaje devenind virale pe internetul chinezesc, relatează AFP. 

Înregistrarea video în care se observă silueta femeii care apare pe ecranul aparatului cu raxe X a fost intens distribuită în mediul online, spre amuzamentul internauţilor. 

În imaginile surprinse duminică într-o gară din oraşul Dongguan (sud), femeia poate fi văzută în genunchi pe banda de bagaje a aparatului de scanat şi ieşind apoi la celălalt capăt al dispozitivului, spre uimirea celorlalţi pasageri. 

Înregistrarea video a fost vizualizată de peste trei milioane de ori pe reţeaua chinezească de internet. 

Femeia se temea să nu îi fie furaţi banii în timpul trecerii genţii sale prin aparatul cu raze X, după cum a notat pe o reţea de socializare publicaţia locală Yangcheng Wanbao (Jurnalul de seară Yangcheng). 

Majoritatea internaţiunilor s-au distrat pe seama pasagerei pe care au numit-o "originală" sau "sucită". De asemenea, internauţii au remarcat cu surprindere că acesteia îi păsa mai mult de bani decât de sănătate. 

Razele X utilizate în sistemele de scanare a bagajelor sunt extrem de nocive, precizează sursa citată. 

Aceste dispozitive sunt foarte frecvente în gările din China, în aeroporturi, dar şi în staţiile de metrou şi chiar în unele staţii de autobuz. 

În această perioadă, gările din această ţară sunt aglomerate, majoritatea chinezilor călătorind către locurile în care s-au născut pentru a petrece alături de familie Noul An Chinezesc. Anul Câinelui va începe vineri.AGERPRES

×