x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce fotografii și mesaje a găsit un artist în cele 44 de telefoane second hand cumpărate pentru un proiect

Ce fotografii și mesaje a găsit un artist în cele 44 de telefoane second hand cumpărate pentru un proiect

02 Dec 2012   •   15:45
Ce fotografii și mesaje a găsit un artist în cele 44 de telefoane second hand cumpărate pentru un proiect

Kyle Williams, un artist din New York, a cumpărat recent 44 de telefoane mobile Razr second hand, de pe site-ul eBay, pentru realizarea unei instalații într-unul dintre proiectele sale.

Curiozitatea l-a făcut însă să se uite și la galeriile de imagini ale telefoanelor, descoperind că multe dintre ele încă aveau fotografii, filmulețe sau mesaje de la foștii proprietari.

"Credeam că sunt toate stricate, însă cam jumătate dintre ele aveau fotografii, sms-uri sau clipuri video în ele”, a declarat artistul.

Unele dintre fotografii și texte i-au plăcut atât de mult, încât Williams a decis să scoată un album cu pozele și mesajele uitate.

”Abia aștept să te văd, la noapte. Și când zic să te văd, mă refer la penisul tău. Sunt așa înfierbântată”, este texul unuia dintre sms-urile uitate.

”Viața mea s-a terminat. Am bușit mașina colegului de apartament și am lăsat o femeie însărcinată. Îmi vine să mă sinucid. Nu-i frumoasă viața?”, sună un alt mesaj.

În ceea ce privește fotografiile, acestea variază de la clasica poză cu decolteul iubitei, la mâzgâlituri obscene pe pereți, la borcănașe cu marijuana sau galerii de artă erotică. 

×