x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce vrajimai face Ruxandra

Ce vrajimai face Ruxandra

de Miruna Mihalcea    |    03 Mar 2006   •   00:00
Ce vrajimai face Ruxandra
MONDEN
Dana Magdici, actrita care joaca rolul diabolicei Ruxandra din "Secretul Mariei", s-a resemnat in ce priveste confuzia de nume. Oriunde s-ar duce, lumea o identifica invariabil cu numele de scena. "Mi-am dus copiii la Teatrul Creanga. Mare greseala, ca bietii micuti din sala au uitat de spectacol si si-au concentrat atentia asupra mea. Auzeam soptindu-se din toate partile: "Uite-o pe Ruxandra, uite-o pe Ruxandra!".

La fel a patit si la filmari, in penitenciarul Rahova, unde a fost cu Silviu, baietelul ei vitreg din serial. "Am dat nas in nas cu persoanele care-si vizitau cunostinte si mai-mai sa ma linseze. Imi strigau s-o las in pace pe biata Maria!". Toate astea par firesti, cel putin la nivelul publicului fidel, insa "Ruxandra" are niste mici probleme cand vine vorba de prietenii ei: "Saracii, sunt socati cand vad ce rol diabolic am eu, care in realitate sunt complet opusul Ruxandrei." Una peste alta, Dana isi doreste ca pe Ruxandra s-o deteste cat mai multi: "Inseamna ca mi-am jucat bine rolul." "Sunt perfectionista. Daca trebuie sa plang, incep cu jumatate de ora inainte de filmari. Daca e sa rad, iar ma antrenez dinainte. Incerc sa joc fiecare scena ca si cum as lua Oscarul pentru ea!"

Si… aviz amatorilor: in curand, Otilia va trebui sa ia lectii de la "ucenica" ei, in materie de comploturi si uneltiri!

Nick de la N&D s-a sucit


In urma cu ceva timp, jumatatea masculina de la N&D, Nick, anunta ca din cauza pirateriei nu va mai scoate pe piata nici un album. Cantaretul sustinea ca nu mai vrea sa investeasca in aparitia unui nou material discografic pentru ca niciodata nu reuseste sa-si scoata nici macar banii pe care i-a cheltuit pentru CD. Acum insa Nick si-a schimbat pozitia. El spune ca, in mai putin de doua luni, fanii N&D vor putea achizitiona noul album la care trupa lucreaza intens. "Avem cinci piese terminate si alte trei-patru in lucru. Speram ca in maximum doua luni sa avem un CD complet. Chiar daca am declarat ca nu vreau sa mai apara alte albume, intre timp m-am razgandit. Eram tare suparat pe cei care pirateaza munca altora", ne-a povestit Nick.

×
Subiecte în articol: ruxandra