x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai lung examen din lume. Vezi unde s-a desfăşurat şi durata sa

Cel mai lung examen din lume. Vezi unde s-a desfăşurat şi durata sa

04 Iul 2012   •   19:49
Cel mai lung examen din lume. Vezi unde s-a desfăşurat şi durata sa

Cativa studenti de la Universitatea de Stat din Kazan au avut parte de o experienta traumatizanta. Au intrat in examen pe 26 iunie, la ora 10, si au parasit sala in ziua urmatoare, la ora 9, adica dupa exact 23 de ore.

Motivul? Lectorul care ii superviza, Landysh Zaripova, aflata intr-o avansata stare de ebrietate, nu le-a permis nici macar sa se ridice de pe scaune, daramite sa mearga la toaleta, tinand mortis ca studentii sa asculte cu mare atentie povestile sale de viata si modul in care a cunoscut succesul in afaceri.

"Profesoara mai iesea din cand in cand din sala, dar asta numai pentru a mai bea si ca sa se odihneasca. Cand revenea, duhnea a vodca", au povestit studentii epuizati presei tabloide din Rusia.

Zaripova s-a aparat, declarand scurt cotidianului rus L!fe News, citat de Daily Mail: "Credeti ca eram atat de proasta incat sa beau in timpul examenului? Totul nu este decat o incercare de razbunare a unor studenti mediocri!"

In apararea profesoarei a sarit si decanul facultatii de Fizica din cadrul Universitatii de Stat din Kazan, Albert Aganov: "As fi concediat-o imediat daca se demonstra ca a baut. Insa, chiar daca acuzatiile ar fi fost reale, concedierea ar fi fost imposibila pentru ca profesoara are un contract pe cinci ani cu universitatea noastra."

×
Subiecte în articol: Rusia profesoară examen universitate beata