x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai tanar pistolar din lume - La 10 luni, are permis de port-arma

Cel mai tanar pistolar din lume - La 10 luni, are permis de port-arma

de Andy Stanescu    |    17 Mai 2007   •   00:00
Cel mai tanar pistolar din lume  -  La 10 luni, are permis de port-arma

„Vestul salbatic" nu este doar o inventie a scenaristilor de la Hollywood, cum spun unele guri ceva mai rautacioase din „Vechea Europa". Mai mult decat atat, taramul celebrilor „cowboys" cu revolvere la bracinar continua sa existe, chiar daca spatiul in care pistolarii subt nevoiti sa-si desfasoare activitatea s-a mai restrans in ultimii 100 de ani.

„Vestul salbatic" nu este doar o inventie a scenaristilor de la Hollywood, cum spun unele guri ceva mai rautacioase din „Vechea Europa". Mai mult decat atat, taramul celebrilor „cowboys" cu revolvere la bracinar continua sa existe, chiar daca spatiul in care pistolarii subt nevoiti sa-si desfasoare activitatea s-a mai restrans in ultimii 100 de ani. Bunaoara in statul nord-american Illinois, orice localnic, indiferent de varsta, poate primi un permis de port-arma.

„MAI IUTE CA ADULTII". Ca este asa si nu altfel, ne-am convins zilele trecute cand Howard David Ludwig, in varsta de doar 10 luni, a intrat in posesia documentului ce ii permite sa detina o arma de foc. Potrivit Associated Press citata de Rompres, tatal baietelului a platit o taxa de 5 $, a completat un formular in care sunt specificate datele personale ale solicitantului (inclusiv inaltimea - 65 cm., sau greutatea - 9 kg.), a „semnat" constiincios in partea de jos a paginii si a obtinut, fara nici o opreliste din partea autoritatilor, cardul mult dorit. „Din amuzament am facut-o", se pare ca ar fi declarat grijuliul parinte. Daca despre o gluma a fost vorba, nu ne putem impiedica sa nu ne intrebam: si care ar fi poanta Mr. Ludwig?

×
Subiecte în articol: magazin