x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cele mai în vogă vedete feminine de la Hollywood au primit "vizita" hackerilor

Cele mai în vogă vedete feminine de la Hollywood au primit "vizita" hackerilor

18 Mar 2011   •   12:59
Cele mai în vogă vedete feminine de la Hollywood au primit "vizita" hackerilor
Sursa foto: Mike Blake/REUTERS


Un grup de hackeri s-au gâdit că ar fi bine să le facă o „bucurie” unor vedete de la Hollywood, furându-le din calculatoare fotografii şi înregistrări video. Potrivit TMZ, hackerii au "ţintit" cât se poate de sus, la computerele starurilor precum Christina Aguilera, Jessica Alba şi Scarlett Johansson.

Acestea nu sunt, însă, singurele care au avut parte de vizitatori nepoftiţi pe calea internetului. Ca şi cum n-ar fi avut destule probleme cu filmuleţele şi fotografiile în ultima vreme, Miley Cyrus probabil nu va avea un somn liniştit în zilele următoare, ancheta FBI care a scos la iveală furtul digital menţionând-o şi pe tânăra cântăreaţa printre victime. Potrivit aceleaiaşi publicaţii, numărul total al victimelor celebre „vizitate” de hackeri este de 50 de personalităţi.

Cei care investighează acest caz presupun că scopul furtului a fost ca hoţii să îşi demonstreze îndemânarea, deşi, spun aceleaşi surse, hackerii au încercat deja să vândă o parte dintre imagini. Lista victimelor „deposedate” de fotografii şi filmuleţe personale mai include nume precum Selena Gomez, Demi Lovato, Ali Larter şi Vanessa Hudgens.

×