x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Celebrităţile reacţionează la vestea morţii lui Bin Laden

Celebrităţile reacţionează la vestea morţii lui Bin Laden

de Adela Cristina Teodorescu    |    02 Mai 2011   •   14:08
Celebrităţile reacţionează la vestea morţii lui Bin Laden
Sursa foto: Jean-Pierre Amet/REUTERS

163332-.jpgStarurile din showbiz-ul internaţional au fost cât se poate de surprine de vestea că Osama bin Laden a fost omorât în Pakistan. Zvonul a fost confirmat de preşedintele Obama, care a anunţat duminică seara vestea uciderii liderului Al-Qaida. Majoritatea vedetelor au reacţionat imediat pe blogurile personale şi pe Twitter, manifestându-şi uimirea şi bucurându-se că a fost eliminat inamicul numărul unu al SUA.

„Sunt mândru de femeile şi bărbaţii noştri în uniformă. Oriunde aţi fi, luaţi o pauză de un minut pentru e le mulţumi unora dintre cei mai bravi oameni care ne servesc ţara”, a scris fostul guvernator al Californiei, Arnold Shwarzenegger.

Prezentatorul CNN Piers Morgan a replicat şi el, într-o serie de mai multe mesaje pe Twitter. „Bin Laden, mort. Wow... ce moment pentru Obama. Ce moment pentru America. O comunicare magnifică din partea preşedintelui. Şi o magnifică operaţiune. Aceasta este cea mai bună oră”, a scris Morgan, făcând referire la timpul de emisie live a preşedintelui SUA.

Oprah Winfrey: „Încerc să mă hotărăsc ce să fac cu emisiunea de mâine cu Obama, care a fost stabilită de săptămâna trecută. Războiul nu s-a terminat, cu siguranţă”.

Paris Hilton a reacţionat şi ea imediat. „Abia am aterizat în L.A, sunt atât de bucuroasă să aud veştile despre moartea lui Osama bin Laden. Întruchipa faţa terorismului şi a fost un om atât de rău. Lumea este un loc mai bun fără el”, a scris vedeta.

Nici Jim Carrey nu a rămas indiferent. „Wow! L-au omorât pe Boogieman („Omul-Negru” n.r. )! Simţeam eu că e ceva în aer în această seară! S-a terminat era Bin Laden! Cine urmează?”, a comentat acid actorul. Un alt actor, Rob Lowe, a menţionat:  „Suntem la punctul zero. Toată lumea este împreună. Fără diferenţe de religie sau partide politice. Doar oameni. Americani mândri împreună”

 „Lăsaţi-mă să încerc asta încă o dată... inima mi-a luat-o la goană când am auzit aceste veşti, teroarea pe care a cauzat-o [Osama bin Laden] a fost epică, vieţile pierdute, prea multe…”, a scris Christina Applegate tot pe Twitter, în timp ce Nicky Hilton a adăugat „După nouă ani, opt luni şi 20 de zile s-a făcut în sfârşit dreptate”. Vestea a fost una şi mai emoţionantă pentru rockerul Nikki Sixx, care a aflat ştirile în timp ce se afla chiar în New York. „Să fiu în New York în tim ce aflu aceste veşti este cireaşa de pe tort”, spus Sixx.

"Trăim şi suntem martorii unor timpuri foarte interesante. Fiţi atenţi la tot însă, în acelaşi timp, citiţi printre rânduri...", a scris rapper-ul Busta Rhymes. Şi alţi cântăreţi de gen au postat mesaje asemănătoare în privinţa acestui eveniment:

Jermaine Dupri: "Ei spun că Bin Laden e mort, dar trebuie să văd cadavrul"

Timbaland: "Să fie al naibii, l-au omorât pe bune"

Snoop Dogg: "RIP (Odihnească-se în pace n.r.) toţi cei care au fost luaţi la 9/11. Lăsaţi trupele să se întoarcă acasă şi scădeţi preţul combustibilului şi haideţi să trăim fericiţi până la adânci bătrâneţi! Aduceţi trupele acasă cât mai curând posibil! Li se simte lipsa! Iubim cum au luptat pentru noi şi acum e rândul nostru să luptăm pentru ei"

Lloyd: "Nu ar trebui să ne bucurăm niciodată de moartea cuiva. Mai ales într-un mod violent. Bucuraţi-va că unele lucruri au ajuns la final, dar haideţi să ne păstrăm credinţa"

Poate una dintre cele mai entuziaste exclamaţii pe Twitter aparţine cântăreţei Katy Perry. „AMERICA F*** YEAH, HERE TO SAVE THE MOTHER F***IN DAY YEAH”, a scris Perry, adăugând, însă, ulterior „Cred în dreptate.. dar nu credeţi că politica «eye for an eye» (dinte pentru dinte n.r.) ar face întreaga lume oarbă?... Dar, în general (şi după asta mă voi întoare la a-mi exprima părerile mai puţin în stilul popstar), este o zi grozavă pentru america şi sunt mândră să fiu cetăţean american!”. Lady Gaga a postat un mesaj în care a spus că vestea este „un moment istoric în lupta împotriva ororii. 

Între timp, cântăreaţa LeAnn Rimes şi-a manifestat uimirea cu o serie de exclamaţii. „Omg (Oh, my God), Bin Laden!!! Fie biecuvântate trupele noastre şi pace pentru ţara noastră şi pentru cei care au pierdut fiinţe iubite la 9/11”. O altă cântăreaţă, fostă componentă a trupei Spice Girls, Mel B a scris şi ea pe Twitter: „Trebuie să ţinem un moment de reculegere pentru a le mulţumi soldaţilor care şi-au riscat vieţile acolo”.

×