x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cerere in casatorie spectaculoasa la X Factor

Cerere in casatorie spectaculoasa la X Factor

de Cosmina Stoicescu    |    21 Aug 2012   •   13:58
Cerere in casatorie spectaculoasa la X Factor

Entuziasmul si amploarea show-ului X Factor scot romantismul din concurentii X Factor la iveala! O concurenta a sezonului al 11-lea din Marea Britanie a fost ceruta in casatorie chiar pe scena X Factor, sub privirile sutelor de spectatori si ale celor patru jurati pe care, chiar daca vocea ei nu i-a impresionat prea tare, gestul iubitului, i-a amuzat si emotionat.

Samantha Hallam, 36 ani, de meserie grafician, a avut parte de o surpriza ce avea sa-i schimbe viata. Nu la mult timp dupa startul stangaci al prestatiei sale la X Factor, concurenta a fost intrerupta, spre surprinderea ei, de catre iubitul sau, Paul Ricketts. Daca pentru cateva secunde juriul s-a gandit ca intrarea acestuia reprezenta un factor soc dintr-un scenariu planuit, momentul in care barbatul a ingenuncheat a demonstrate e fapt, intentiile barbatului.

Pe langa dovada cererii in casatorie –inelul-, concurenta a plecat acasa cu inca o surpriza uriasa: acordul juriului ca aceasta sa mearga mai departe in competitie! “Dupa un asa moment, cadoul meu de nunta este: DA!', a spus Tulisa, una dintre cei patru jurati exaltati in urma marturiei de dragoste la care au fost martori! Au mai urmat trei raspunsuri pozitive, iar restul e... istoria unei cereri de casatorie pe care cu siguranta nici juriul, nici publicul nu o vor uita!

×