x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Chelsea / Mourinho şi sms-urile către jucători: Am demisionat băieţi!

Chelsea / Mourinho şi sms-urile către jucători: Am demisionat băieţi!

de Ovidiu Ciutescu    |    20 Sep 2007   •   00:00
Chelsea /  Mourinho şi sms-urile către jucători: Am demisionat băieţi!
Sursa foto: CARL DE SOUZA/

„Chelsea a uitat să mai inscrie. Ne trebuie 20 de ocazii pentru a marca un gol". Ceva scărţăia la echipa lui Abramovich. Iar acel ceva pare să-l fi dus pe vulcanicul Mourinho la o decizie pe măsura temperamentului său: Demisia prin SMS.

„Chelsea a uitat să mai inscrie. Ne trebuie 20 de ocazii pentru a marca un gol". Aceasta este concluzia, tristă, la care a ajuns Jose Mourinho după meciul pe care Chelsea l-a terminat la egalitate, cu Rosemborg, in Liga Campionilor. Ceva scărţăia la echipa lui Abramovich. Iar acel ceva pare să-l fi dus pe vulcanicul Mourinho la o decizie pe măsura temperamentului său: Demisia prin SMS.

IN STIL PROPRIU. Jose Mourinho i-a anunţat prin sms pe componenţii echipei Chelsea că renunţă la conducerea tehnică a echipei londoneze, iar favoriţi pentru a-i succede sunt Guus Hiddink, Avram Grant, Fabio Capello, Marcello Lippi şi Sven Goran Eriksson, informează The Sun. Mourinho le-a trimis mesaje, miercuri seară, căpitanului John Terry, precum şi lui Frank Lampard şi lui Didier Drogba. BBC notează că decizia ca Jose Mourinho să plece de la Chelsea a venit după o şedinţă in care s-au discutat rezultatele inregistrate de echipa londoneză in acest sezon. Mourinho mai avea trei ani de contract cu gruparea patronată de Roman Abramovici, miliardarul rus cu care portughezul are o relaţie tensionată. Un alt tehnician considerat favorit de presa engleză pentru postul de antrenor al echipei Chelsea este Didier Deschamps.Mourinho a preluat conducerea tehnică a e Chelsea in iunie 2004, iar de atunci a căştigat de două ori campionatul Angliei şi o dată Cupa Angliei (2007).

×
Subiecte în articol: magazin chelsea mourinho